Homepage  / Vedete străine

Blake Lively, apariție de senzație la premiera „Deadpool 3”. Cum s-a asortat cu Gigi Hadid

Blake Lively, apariție de senzație la premiera „Deadpool 3”. Cum s-a asortat cu Gigi Hadid
17

de Roxana Mirea,

Blake Lively a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City, de luni, 22 iulie 2024. Soția lui Ryan Reynolds s-a asortat cu buna ei prietenă, Gigi Hadid. Pe de altă parte, Ryan, care îl interpretează pe Deadpool, a avut doar cuvinte de laudă la adresa actriței, care îii este soție din anul 2012.

Blake Lively, un sprijin de nădejde pentru Ryan Reynolds

Într-un interviu pentru ET de la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City, Ryan Reynolds, în vârstă de 47 de ani, a comentat despre sprijinul pe care l-a primit de la soția sa în toată această perioadă în care s-a pregătit pentru filmul Marvel. 

Ea este uimitoare. Este atât de inteligentă, tot ceea ce fac este în pas cu ea și acum face fiecare pas cu mine – uneori pașii înfricoșători, alteori cei care sunt, de cele mai multe ori, îndreptați direct spre pericol”, a glumit Reynolds despre Blake Lively, cu care s-a căsătorit în 2012. Cei doi au patru copii împreună. 

El a adăugat: „Îi sunt foarte recunoscător. Ea este atât de inteligentă și atât de amuzantă și a ajutat foarte, foarte mult în fiecare aspect al acestui film.”  

Deadpool 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Blake Lively, apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” 

Blake Lively a atras toate privirile la premiera de luni, asortându-se cu prietena ei, Gigi Hadid, pentru a evoca aspectul costumelor iconice ale lui Deadpool și Wolverine. În timp ce Lively a optat pentru o salopetă roșie uimitoare, Hadid a purtat un crop top de culoare muștar, în stil bandana, și o fustă până la genunchi. 

Blake Lively, ravasitoare la premiera filmului „Deadpool & Wolverine” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 17

Este un look potrivit pentru actrița din „Gossip Girl”, care și-a petrecut ultima lună promovând noul film al soțului ei. La începutul acestei săptămâni, ea l-a felicitat pe Reynolds pentru sosirea iminentă a filmului său în cinematografe, împărtășind un instantaneu cu ea sărutându-l în timp ce era complet costumat și machiat ca Wade Wilson (alias Deadpool). Acest look este completat cu cicatrici și răni false care îi acoperă fața.   

Nu puteți spune că am mințit atunci când am spus: „Ceea ce contează este interiorul”. Până când moartea (sau wade wilson) ne va despărți”, a scris Lively.  

Despre filmul „Deadpool & Wolverine” 

La șase ani după ce Ryan Reynolds a jucat ultima dată rolul lui Deadpool și la șapte ani după ce Hugh Jackman l-a interpretat ultima dată pe James „Logan” Howlett (aka Wolverine), cei doi se îmbracă în sfârșit pentru ceea ce pare a fi o ultimă (și epică) călătorie pentru a salva multiversul de la implozie. 

Sinopsisul oficial al „Deadpool & Wolverine” spune: „Wolverine se recuperează după o serie de răni când se întâlnește cu guralivul Deadpool. Ei fac echipă pentru a învinge un inamic comun”. 

Filmul îi are în distribuție și pe Matthew McFadyen, care a jucat și în „Succession”, Emma Corrin, vedetă din „The Crown”, și mai mulți actori care s-au întors din cele două filme „Deadpool” anterioare, printre care Rob Delaney, Karan Soni și Morena Baccarin. 

„Deadpool & Wolverine” ajunge în cinematografe pe 26 iulie. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton