; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blake Lively abia așteaptă să scape de „Gossip Girl”

31 May 2012

Blake Lively (24) va rămâne fără job, la finalul lui 2012, și asta pentru că frumoasa blondă termină atunci de filmat ultimul sezon din „Gossip Girl'. Conform hitfix.com, sezonul șase al serialului cu Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford și Ed Westwick va fi unul scurt, de 10-13 episoade, și se va termina până la Crăciun.

Actrița principală, care i-a dat viață Serenei van der Woodsen pe parcursul a 111 episoade, nu regretă sfârșitul iminent al poveștii din serial. Ea a spus că, în „Gossip Girl', joacă o caricatură a personalității ei adevărate, și nu se poate lăuda prea mult cu acest rol. Cu toate astea, Lively recunoaște că e „foarte norocoasă că a putut trăi experiența „Gossip Girl'.

„Va fi un sfârșit dulce-amar. Cred că cel mai bun mod de a descrie ce simt este exemplul unui om căruia i-a plăcut mult viața de liceu, dar care abia așteaptă pasul următor', a spus Lively, într-un interviu pentru bullettmedia.com. „Gossip Girl a fost atât de grozav, dar care va fi următoarea provocare din viața mea? Vezi, șase ani înseamnă mult', a continuat actrița.

Blake Lively (care are o relație cu partenerul ei din „Green Lantern', Ryan Reynolds, 35) a mărturisit că de abia așteaptă să își mai completeze CV-ul, începând cu rolul din „Savages', al cărui regizor e celebrul Oliver Stone.

Întrebată dacă se teme că își va pierde fanii câștigați în timpul difuzării serialului „Gossip Girl', Blake Lively s-a arătat liniștită și a spus că nu e deloc îngrijorată de acest aspect.

„Nu încerc să primesc aprobarea celorlalți colegi, a regizorului sau a publicului. Vreau să îmi demonstrez mie însămi că pot să joc alt rol', a spus Blake Lively.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare