Homepage  / Vedete străine

Blake Lively a strălucit în rochia lui Britney Spears, la premiera filmului „It Ends with Us”. „Mă simt atât de norocoasă!”

Blake Lively a strălucit în rochia lui Britney Spears, la premiera filmului „It Ends with Us”. „Mă simt atât de norocoasă!”
7

de Roxana Mirea,

Blake Lively a strălucit la premiera filmului ei „Totul se termină cu noi” / „It Ends with Us”, care a avut loc în New York, marți, 6 august. Celebra actriță a atras toate privirile pe covorul roșu. Ea a îmbrăcat aceeași rochie pe care Britney Spears a purtat-o în 2002. 

Blake Lively, în rochia lui Britney Spears, la premiera „It Ends with Us” 

Blake Lively, în vârstă de 36 de ani, a ieșit în evidență la premiera filmului „Totul se termină cu noi” / „It Ends with Us”, care a avut loc în New York, marți, 6 august, și i-a adus un omagiu lui Britney Spears purtând o rochie Versace de epocă pe care cântăreața a purtat-o în 2002. 

„Este rochia adevărată a lui Britney”, a spus Lively în exclusivitate pentru People. „Ar trebui să fie la Smithsonian sau la Met. Dar este pe mine. Mă simt atât de norocoasă!” 

În deplină concordanță cu vestimentația cu tematică florală pe care a purtat-o întreaga vară – alegeri vestimentare care au legătură cu personajul ei Lily Bloom, care își deschide o florărie – rochia Versace include câteva flori împodobite pe talie. Rochia multicoloră cu paiete are un decolteu halter cu un singur umăr și un decupaj diferit de-a lungul corsetului.  

Blake Lively, în rochia lui Britney Spears, la premiera „It Ends with Us” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Blake Lively a împărtășit, de asemenea, un mesaj pentru Britney Spears pe Instagram Stories: „Starea de spirit de astăzi. Regina supremă care ne-a făcut pe toți să vrem să strălucim și să scriem și să ne împărtășim poveștile„, a scris ea deasupra unei fotografii cu Spears purtând rochia Versace în 2002.  

Britney, noi, milenarii, avem cu toții o poveste a unui moment sau a unor ani în care ne-ai făcut să vrem să strălucim și să inspirăm admirație, cu putere, bucurie și muncă imensă”, a adăugat ea. „Îți mulțumesc pentru exemplul tău și pentru contribuția ta la faptul că femeile își spun poveștile”.  

Blake Lively, însoțită de Ryan Reynolds la premiera „It Ends with Us” 

Lively a pășit pe covorul roșu alături de soțul ei, Ryan Reynolds, care a purtat un costum verde măsliniu cu o butonieră florală albă – tot cu referire la personajul lui Lively. Cei doi au fost însoțiți și de Hugh Jackman, colegul lui Reynolds din „Deadpool și Wolverine”.  

De la începerea promovării filmului, bazat pe cartea cu același nume a lui Colleen Hoover, în iunie, Lively a purtat flori în orice mod le poate găsi.  

Sunt atât de entuziasmată că îmbrăcămintea metodică este un lucru atât de important acum, pentru că acum câțiva ani, când am făcut „A Simple Favor”, oamenii îmi spuneau: „De ce te îmbraci ca personajul tău? De ce ești în costum?” a spus Lively, referindu-se la turneul ei de promovare din 2018 pentru filmul lui Paul Feig pentru care tocmai a filmat o viitoare continuare. „Nu aveam bani de marketing pentru a promova acest film. Este un film mic și singurul lucru la care oamenii sunt cu adevărat atenți la aceste interviuri sunt fotografiile de modă, așa că am zis că dacă port doar costume bărbătești, oamenii vor spune: „De ce poartă doar costume? Și apoi vor spune: „Oh, pentru că joacă într-un film și poartă costume bărbătești”. Este un hack de marketing pentru a încerca să îi facă pe oameni să acorde atenție filmului nostru. Și a funcționat.” 

Lively are cu siguranță mai multe ținute florale în mânecă pe măsură ce se apropie lansarea filmului „It Ends with Us”. Deși a purtat de toate, de la mini rochii la blugi cu imprimeuri florale și pantaloni scurți cu flori la pantaloni brodați, trebuie să mai fie ceva în dulapul ei cu o floare pe care să o poarte înainte ca filmul să ajungă în cinematografe pe 9 august. 

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton