Homepage  / Vedete străine

Blake Lively a făcut furori pe străzile din New York. Actrița a defilat cu o rochie minusculă, în ploaie

Blake Lively a făcut furori pe străzile din New York. Actrița a defilat cu o rochie minusculă, în ploaie
11

de Cristina Țapu,

Blake Lively a furat lumina reflectoarelor într-o rochie mini îndrăzneață în timpul unei ieșiri în oraș. Soția actorului Ryan Reynolds a fost surprinsă la plimbare, pe o stradă din New York, iar apariția sa a fost una spectaculoasă.

Blake Lively, apariție răvășitoare pe străzile din New York

Actrița în vârstă de 36 de ani și-a etalat farmecul și stilul caracteristic, în ciuda vremii mohorâte. Ea a optat pentru o rochie mini fără bretele, al cărei model oferea o privire generoasă asupra decolteului ei. Cu o umbrelă în mână pentru a se feri de ploaia de vară, Blake și-a păstrat dispoziția veselă.

Ținuta ei vibrantă a avut un design floral viu în nuanțe atrăgătoare de portocaliu, galben, violet, verde și roșu, întruchipând perfect esența verii. Apariția desprinsă de pe podiumurile de modă internaționale a fost completată de o pereche de sandale cu un toc amețitor, iar frumusețea naturală i-a fost pusă în evidență de un machiaj lejer.

Blake Lively is Spotted Making Multiple Outfit Changes in New York CityIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Născută pe 25 august 1987 în Los Angeles, California, Blake Lively provine dintr-o familie cu rădăcini adânci în industria cinematografică. Tatăl ei, Ernie Lively, este actor și regizor. Acest mediu i-a oferit lui Blake ocazia să se familiarizeze cu lumea spectacolului încă de la o vârstă fragedă.

Blake Lively a devenit cunoscută datorită serialului-fenomen „Gossip Girl”

Lively și-a făcut debutul în film la vârsta de 10 ani, dar adevăratul ei debut cinematografic a venit în 2005, cu rolul Bridget din „The Sisterhood of the Traveling Pants” (Frăția pantalonilor călători), un film care a avut un succes semnificativ și i-a adus recunoaștere internațională. Continuarea, lansată în 2008, a consolidat și mai mult statutul ei de actriță tânără promițătoare.

Însă, rolul care i-a adus faima mondială a fost cel al Serenei van der Woodsen în serialul de televiziune „Gossip Girl” (2007-2012). Serialul a avut un succes enorm și a devenit un fenomen cultural, transformând-o pe Lively într-un simbol al eleganței și al stilului new-yorkez. Interpretarea carismatică și complexă a Serenei a captivat publicul și criticii deopotrivă, deschizându-i porțile către roluri mai mature și provocatoare în industria cinematografică.

Blake Lively este căsătorită din anul 2012 cu actorul Ryan Reynolds, alături de care are patru copiii, trei fete și un băiat. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 11 ani, acest lucru nu pare să stea în calea fericirii lor, iar povestea lor de dragoste este una invidiată de către fani.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton