; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Birkan

Birkan Sokullu, din serialul „În numele fericirii”, are o nouă iubită

15 January 2019

Actorul turc Birkan Sokullu (33 de ani), pe care l-aţi văzut în serialele „În numele fericirii' şi „În dragoste şi în război', se iubeşte în prezent cu o colegă de breaslă, Dilan Çiçek Deniz (23 de ani), anunţă sozcu.com.tr.

Cei doi nu au confirmat că ies împreună, însă au fost văzuţi în ipostaze tandre într-un restaurant. Dilan Çiçek Deniz (pe care o puteţi vedea la Happy Channel în „Legea familiei') s-a iubit, până nu de mult, cu un alt actor, Furkan Andıç („Meryem'), în timp ce Birkan a terminat toamna trecută relaţia cu Berrak Tüzünataç („Ezel', „Suleyman Magnificul'), care dura de 3 ani.

Birkan a fost căsătorit, din 2012 până în 2015, cu Asli Enver, protagonista serialului „Mireasa din Istanbul'.

Ultimul serial în care a jucat Birkan a fost „Yașamayanlar' („Cei care nu trăiesc'), în care a apărut alături de Elçin Sangu („Preţul dragostei'), Selma Ergeç („Suleyman Magnificul') şi Kerem Bürsin („Inima orașului').  Producţia, primul serial turcesc cu vampiri, a avut premiera pe platforma online turcească Blu TV pe 6 septembrie anul trecut. În acest serial, Birkan i-a dat viaţă lui Numel, un vampir nonconformist şi independent. În prezent, el filmează pentru thriller-ul „Güzelligin Portresi', alături de Burçin Terzioglu („Ezel').

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare