Homepage  / Vedete / Vedete străine

Birkan Sokullu, din serialul „În numele fericirii”, are o nouă iubită

Birkan Sokullu, din serialul „În numele fericirii”, are o nouă iubită

de Redactia Tvmania

Actorul turc Birkan Sokullu (33 de ani), pe care l-aţi văzut în serialele „În numele fericirii” şi „În dragoste şi în război”, se iubeşte în prezent cu o colegă de breaslă, Dilan Çiçek Deniz (23 de ani), anunţă sozcu.com.tr.

Cei doi nu au confirmat că ies împreună, însă au fost văzuţi în ipostaze tandre într-un restaurant. Dilan Çiçek Deniz (pe care o puteţi vedea la Happy Channel în „Legea familiei”) s-a iubit, până nu de mult, cu un alt actor, Furkan Andıç („Meryem”), în timp ce Birkan a terminat toamna trecută relaţia cu Berrak Tüzünataç („Ezel”, „Suleyman Magnificul”), care dura de 3 ani.

Birkan a fost căsătorit, din 2012 până în 2015, cu Asli Enver, protagonista serialului „Mireasa din Istanbul”.

Ultimul serial în care a jucat Birkan a fost „Yașamayanlar” („Cei care nu trăiesc”), în care a apărut alături de Elçin Sangu („Preţul dragostei”), Selma Ergeç („Suleyman Magnificul”) şi Kerem Bürsin („Inima orașului”).  Producţia, primul serial turcesc cu vampiri, a avut premiera pe platforma online turcească Blu TV pe 6 septembrie anul trecut. În acest serial, Birkan i-a dat viaţă lui Numel, un vampir nonconformist şi independent. În prezent, el filmează pentru thriller-ul „Güzelligin Portresi”, alături de Burçin Terzioglu („Ezel”).

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton