; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luana Ibacka: Cât de bune sunt de fapt suplimentele naturale?

18 March 2012

Duminică, 18 martie, în emisiunea Cunoaște, Visează, Iubește!', de la Prima TV, Luana Ibacka vă invită la o ediție dedicată frumuseții și sănătății.

În prima parte a emisiunii veți asista la un workshop despre feminitate și frumusețe. Platforma styling corner' este activă de 3 ani și aduce în fața publicului vedete și personălități din lumea afacerilor fashion,  pentru a populariza noi tendințe, materiale și idei.

Luana Ibacka a ținut un workshop despre feminitate, alături de o echipă de hair-styliste din Chișinău. La acest workshop, rusoaicele au împărțit păpuși matrioska și au explicat cum se combină culorile din fashion cu feminitatea împletiturilor din păr care, în viziunea lor, reprezintă accesoriul suprem care definește feminitatea.

În partea a doua a emisiunii, veți afla lucruri interesante despre suplimentele alimentare, de la biochimistul englez Terence Gallagher, fondatorul Institutului Britanic Herbal Research.

Pastila inventată de Terence Gallagher stimulează funcționarea creierului, reduce ateroscleroza, ajută regenerarea peretelui vascular și circulația sângelui.

Dacă vreți să aflați cât de importante sunt suplimentele alimentare, nu ratați emisiunea Cunoaște, Visează, Iubește!' duminică, 18 martie, de la ora 11:30, numai la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare