Homepage  / Știri

Billy Miller a murit la 43 de ani. Actorul din „Tânăr și neliniștit” suferea de tulburare bipolară

Billy Miller a murit la 43 de ani. Actorul din „Tânăr și neliniștit” suferea de tulburare bipolară

de Vasilica Rogozanu,

Actorul Billy Miller, cunoscut din serialul „Tânăr și neliniștit”, a murit cu două zile înainte de a împlini 44 de ani. Actorul l-a interpretat în serial, începând din 2008 până în 2014, pe Billy Abbott și a câștigat de trei ori premiului Daytime Emmy pentru rolul său.

Managerul actorului a confirmat decesul, fără a da detalii, însă a precizat că Billy Miller suferea de depresie maniacală (bipolaritate), scrie Entertainment Weekly.

Billy Miller a câștigat trei premii Daytime Emmy. Foto: Hepta

„Tânăr și neliniștit” i-a adus celebritatea

Născut pe 17 septembrie 1979, Billy Miller a debutat cu o scurtă apariție, în 2006, în serialul „CSI: New York”, dar a devenit cunoscut odată cu rolul din soap-ul „Tânăr și neliniștit”. Cu rolul răsfățatului Billy Abbott, fiul lui Jill cu John Abbott, Miller a reușit să câștige trei premii Daytime Emmy: unul pentru rol secundar și două pentru rol principal.

El a părăsit serialul în 2014 și s-a alăturat distribuției serialului „General Hospital”.

După plecarea din „Tânăr și neliniștit”, serial difuzat la noi, în trecut, de Pro TV, actorul a mai jucat în alte seriale cunoscute la noi, precum „Castle” (de pe Diva), „Costume”/„Suits” (Happy Channel) sau „Ray Donovan” (HBO).

Pe marile ecrane, l-am putut vedea, alături de Bradley Cooper și Clint Eastood în filmul „Lunetistul american”/„American Sniper”, film multiplu nominalizat la Oscar.

Billy Miller era, de mulți ani, și patron al mai multor baruri și restaurante din Los Angeles.

Omagii de la colegi

Actrița Eileen Davidson, interpreta surorii vitrege Ashley Abbott, a adus un omagiu actorului, pe contul ei de Twitter „Sunt atât de tristă să aud de dispariția lui Billy Miller. Farmecul și căldura lui molipsitoare au lăsat urme de durată asupra tuturor celor care am fost destul de norocoși să-l avem în viețile noastre. O să-mi fie dor de acel zâmbet ștrengar. Te iubesc, Billy.”

Cel mai longeviv serial de la CBS, „Tânăr și neliniștit” a ajuns la sezonul 51, fiind cel mai vizionat serial de zi (daytime drama) de peste 35 de ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton