; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Billy Crystal – prea multe glume proaste la Oscaruri

28 February 2012

Prezent pentru a noua oară pe scena Premiilor Oscar în postura de prezentator, Billy Crystal a impresionat din nou publicul, dar nu prin glume reuşite, ci prin lipsa totală de tact în alegerea poantelor, scrie dailymail.co.uk.

Actorul de 63 de ani şi-a exersat latura ludică, dar şi corzile vocale în timpul celei de-a 84-a gală a Premiilor Academiei Americane de Film. La început, Crystal i-a încurajat pe toţi cei prezenţi în sala teatrului Kodak din Los Angeles să urmărească cu atenţie spectacolul.

„În această seară, simţiţi-vă bine, pentru că nimic nu îţi poate lua gândul de la problemele economice cu care se confruntă lumea decât să priveşti milionari care-şi dăruiesc statuete de aur unul altuia', a spus Billy Crystal.

Ca de obicei, în montajul de start al galei, Crystal a făcut haz de nominalizaţii pentru „cel mai bun film', inclusiv de echipa din „The Help'/ „Culoarea sentimentelor'. „Nu mânca plăcinta aia!', a ţipat Crystal, în încercarea lui de a recrea scena în care Octavia Spencer îi dădea viaţă lui Minny Jackson.

Billy visa la Cameron Diaz şi J.Lo

Mai târziu, acompaniat de George Clooney, Crystal se trezea într-un pat de spital, în parodia filmului „Descendenţii'. Prima întrebare a lui Billy a fost: „Asta e vila?' (o aluzie fină la faimoasa casă de pe malul lacului Como pe care George Clooney o deţine).

„A fost un an grozav pentru personajele feminine puternice. Unele au purtat tocuri înalte și au condus țări, precum în „The Iron Lady' sau „J. Edgar', a spus Crystal, glumind pe seama filmului în care Leonardo DiCaprio îi dă viață lui J. Edgar Hoover.  Din păcate însă, gluma nu a fost gustată de public, iar prezentatorul s-a mulțumit spunând: „Ei bine, band-ului i-a plăcut poanta asta'.

Notându-i performanța din seara Oscarurilor, criticii citați de dailymail.co.uk au numit gala din acest an „cea mai plictisitoare' ceremonie din toate timpurile.

Dacă ați ratat decernarea Premiilor Oscar de duminică noaptea, mai aveți o șansă diseară, de la ora 20.00, când HBO a programat varianta subtitrată și editată a show-ului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare