; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Billy Crystal face lumină în cazul unei scene celebre

10 September 2013

Starul din comedia „Când Harry a cunoscut-o pe Sally' (1989) a explicat cum a apărut faimoasa scenă din film în care colega Meg Ryan mimează un orgasm într-un restaurant plin de oameni.

E vorba despre spectaculoasa „reprezentaţie' a frumoasei Sally în faţa unui Harry care e roşu de ruşine, urmată de hilara reacţie a unei doamne aflate la masa de lângă: „Chelner, vreau ce a comandat ea!'.

Potrivit lui Crystal, citat de Daily Mail, momentul a început la filmări, când scenarista Nora Ephron i-a spus regizorului Rob Reiner că femeile obişnuiesc să mimeze orgasme.

Rob a fost şocat – «Ei bine, cu mine n-au făcut-o!»', a povestit Crystal. Apoi, la repetiţii, Meg mi-a zis că ar trebui să mimeze unul şi s-o fac într-un loc public. Iar eu i-am sugerat scena din restaurant'.

Ea a mi-a zis că vrea să mimeze unul imens, iar eu i-am zis: «Da, iar apoi ar trebui să fie o femeie în vârstă care să ceară ce ai comandat şi tu!»', a adăugat Crystal, care s-a amuzat că scena s-a derulat exact cum au planificat-o ei, însă cu largul concurs al regizorului, care a fost nemulţumit de primele încercări ale lui Meg şi i-a demonstrat cum ar trebui să… sune!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare