; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gty_Carrie_Fisher_Billie_Lourd_mm_150609_16x9_992

Billie Lourd, fata lui Carrie Fisher, debutează ca actriţă la TV

27 August 2015

Din 22 septembrie, americanii văd noul serial al lui Ryan Murphy („Glee', „American Horror Story'), „Scream Queens', în care Billie Lourd va debuta ca actriţă, călcând pe urmele mamei ei, Carrie Fisher.

Gty_Carrie_Fisher_Billie_Lourd_mm_150609_16x9_992

Variety.com a stat de vorbă cu echipa serialului care combină pelicule de groază ca „Halloween' şi „Vineri 13' cu filme cu adolescente răutăcioase, ca „Şcoala tinerilor asasini' şi „Fete rele'. Şi a aflat că Lourd (23 de ani) – fiica lui Fisher cu agentul Bryan Lourd (de care actriţa s-a despărţit în 1994) – a obţinut primul ei rol stând de vorbă cu Murphy la o petrecere.

În timp ce îi povestea aventuri din viaţa ei personală, acesta s-a gândit că ar fi perfectă pentru un rol de studentă cu aere în „Scream Queens', care poartă mereu apărătoare de urechi pufoase – ca o trimitere la coafura mamei ei în seria „Războiul stelelor'.

Noua creaţie a lui Ryan Murphy e povestea unei serie de crime dintr-un campus universitar american, unde în urmă cu 20 de ani s-a întâmplat o tragedie. Serialul are o distribuţie pe cinste: Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Abigail Breslin şi cântăreţii Nick Jonas şi Ariana Grande.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare