; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bilele lui Robert Turcescu, cumpărate cu 200 de euro

13 January 2010

Campania „Salvaţi Pianele Conservatorului', demarată la începutul lunii decembrie de Realitatea.net şi Realitatea TV, continuă şi în ianuarie. Astfel, bilele lui Robert Turcescu au fost deja adjudecate pentru 200 de euro.

Bila albă şi cea neagră cu care, timp de mai bine de şase ani, Robert Turcescu le-a dat mari emoţii oamenilor politici în emisiunea „100%' de la Realitatea TV au fost achiziţionate de un fan în schimbul a 200 de euro, dublul sumei de la care a pornit licitaţia.

În cadrul licitaţiei „Salvaţi Pianele Conservatorului' au mai fost adjudecate, de asemenea, păpuşa tradiţională birmaneză donată de Dan Chişu, icoana pictată pe sticlă dăruită de actriţa Magda Catone şi colecţia de poezii „Citeşte şi taci' scrisă şi legată manual de jurnalista Realitatea TV Mirela Voicu.

Cei care doresc să susţină recondiţionarea celor 16 piane martore ale istoriei muzicale românesti pot licita în continuare pentru unul dintre obiectele donate de vedete şi oameni de afaceri.

Licitaţia se desfăşoară online pe www.Realitatea.Net/licitatii până la sfârşitul lunii februarie, când întreaga sumă va fi donată Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare