Homepage  / Vedete străine

Bilal Yigit Koçak, Ömer din „Totul pentru familia mea”, are mulți fani în Spania

Bilal Yigit Koçak, Ömer din „Totul pentru familia mea”, are mulți fani în Spania
13

de Anda Dincă,

Din ce în ce mai mulți actori turci ai tinerei generații încep să aibă succes în afara țării lor. După ce Can Yaman a înnebunit italienii, se pare că tânărul actor Bilal Yigit Koçak, cel care îl joacă pe Ömer în serialul dramatic „Totul pentru familia mea”, i-a cucerit pe spanioli.

Producția „Totul pentru familia mea”, în original “Kardeşlerim”, are mare succes în Spania, unde este difuzată de postul Antena 3 cu titlul “Hermanos” (“Frații”). 

Cine este Bilal Yigit Koçak, Ömer din „Totul pentru familia mea”

Bilal Yigit Koçak (27 de ani) a fost invitat de curând la Madrid pentru a se întâlni cu fanii săi. Mii de admiratori au scris celor de la Antena 3 exprimându-și dorința de a-l cunoaște pe actor. Însă din păcate doar 12 dintre aceștia au avut șansa să-l cunoască în persoană, să-i vorbească și să-și facă poze cu el.

Yigit a debutat în actorie 2017, în serialul “Seni Kimler Aldi”, iar până la proiectul “Totul pentru familia mea” a mai jucat în două producții tv, toate difuzate de postul turcesc Atv. Înainte să devină actor, el a lucrat ca model.

“Sunt într-un moment în care muncesc foarte mult. Sunt abia la început de drum, așa că tot ce îmi pasă acum este să muncesc din greu și să-mi fac treaba bine. Îmi trăiesc viața cu motto-ul „odihnește-te la sfârșit, nu la mijloc”. Am vise, am obiective. Îmi voi continua drumul fără odihnă, până se vor întâmpla aceste lucruri. Pentru mine, a câștiga aprecierea publicului și a putea intra în inimile telespectatorilor este cel mai important lucru. A fi celebru nu înseamnă nimic pentru mine. A fi o persoană cunoscută nu a schimbat nimic în viața mea”, a declarat Bilal într-un interviu acordat celor de la gardiropmagazin.com. 

Actorul a mai povestit că în timpul liber îi place să boxeze, să cânte la tobe și să ia constant lecții de actorie. A urmărit cu interes serialul “Tânărul papă”, cu Jude Law, și spune că dacă turcii ar face adaptarea serialului “You” de la Netflix i-ar plăcea să joace rolul principal. 

Se face și sezonul al patrulea

„Totul pentru familia mea” este unul dintre cele mai vizionate seriale din Spania și tot spaniolii ne dau vestea bună că producția va continua cu sezonul al patrulea. Conform diezminutos.es, după mai multe speculații, este oficial faptul că cei de la NG Medya for produce încă un sezon, în care vor fi prezentați anii de facultate ai protagoniștilor. Ca și în celelalte sezoane unele personaje vor dispărea și altele noi vor apărea. Cel mai regretat personaj de până acum rămâne Kadir, interpretat de Halit Özgür Sari, care moare în sezonul al doilea. 

Dacă la spanioli sezonul al treilea va începe în curând, la turci el a avut premiera în septembrie 2022. În sezonul 3, se alătură distribuției Ecem Sena Bayır (Afra, fiica lui Gönül), Nazlı Çetin (Leyla, Sora lui Tolga, fiica lui Tarhan) și Yener Özer (Riza). Conform diziseti.tv, în sezonul al patrulea va avea o ascensiune personajul Orhan (Cüneyt Mete), fostul soț al lui Şengül, tatăl lui Aybike și Oğulcan. Actorii Celil Nalçakan și Su Burcu Coskun vor apărea și ei în sezonul cu numărul 4.

Producția „Totul pentru familia mea” a debutat la noi în noiembrie anul trecut, iar în prezent este difuzată de Kanal D lunea și marțea, de la 20.30.

Serialul l-a avut, la începutul său, în prim-plan pe Kadir (Halit Özgür Sari), un tânăr în vârstă de 19 ani, care devine protectorul celor 3 frați ai săi, Ömer (Bilal Yigit Koçak), Asiye (Su Burcu Coskun) și Emel (Aylin Akpinar), după ce părinții lor mor în condiții suspecte.

În spatele acestei tragedii se află maleficul Akif Atakul (Celil Nalçakan), cel care nu le va da pace celor patru frați. De-a lungul episoadelor, telespectatorii au putut urmări și două povești de iubire dintre Kadir și Melisa (Damlasu İkizoğlu) și dintre Asiye și Doruk (Onur Seyit Yaran), fratele Melisei.

Bilal Yigit Koçak, Ömer din „Totul pentru familia mea”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton