; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leia

Bikinii prințesei Leia vor fi scoși la licitație

24 September 2015

Unul din costumele cele mai cunoscute din seria „Războiul stelelor', cel al prințesei Leia din „Întoarcerea lui Jedi', va fi vândut la licitație.

leia

De vânzare: bikini de metal, puțini purtați. Site-ul Profiles in History – specializat în vânzarea la licitație a obiectelor hollywoodiene legendare – va scoate la licitație mai multe obiecte originale din saga „Războiul stelelor': printre acestea un prototip al măștii lui Darth Vader, pagini din manuscrisul original, un costum de soldat rebel din 1977…

leia1

Și faimoșii bikini metalici ai prințesei Leia (Carrie Fisher) după ce a fost capturată de Jabba the Hutt în „Întoarcerea lui Jedi' (1983). Un costum supranumit „Sclava Leia' care nu lasă prea mult loc imaginației privitorului.

leia2

Și care a transformat-o pe Leia într-un simplu obiect sexual în cel de-al treilea film al seriei lui George Lucas. Conform catalogului de licitație, prețul costumului este estimat între 80.000 și 120.000 de dolari (72.000 și 108.000 euro). Licitația va avea loc între 29 septembrie și 1 octombrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare