; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bijuteriile actriţei Anne Hathaway sunt scoase la licitaţie

24 June 2010

Anne HathawayBijuteriile primte de Anne Hathaway (27 de ani) de la fostul ei iubit, Raffaello Follieri, au fost confiscate de FBI ca parte a investigaţiei înteprinse împotriva italianului, iar acum urmează să fie scoase la licitaţie, relatează celebritywonder.com.

Anna Hathaway a renunţat la 12 obiecte – printre care două ceasuri Rolex, un colier cu perle şi cercei din aur şi argint – în aprilie 2008, după ce omul de afaceri italian a fost arestat. Actriţei i s-a oferit posibilitatea de a licita exclusiv pentru câteva dintre bijuterii, dar a refuzat.

După ce a a fost găsit vinovat de fraudă şi spălare de bani, Raffaello Follieri a fost condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare. Actriţa din „Alice în Ţara Minunilor' (2010) s-a despărţit de el în iunie 2008, cu puţin timp înainte de a fi arestat.

Anne Hathaway a vorbit despre şocul pe care l-a resimţit când a aflat că iubitul ei, cu care avea o relaţie de 4 ani, a fost arestat: „La scurt timp după ce am aflat de arestare, am fost nevoită să mă urc într-un avion spre Mexic pentru turneul promoţional al peliculei “Scăpaţi de Smart”. Apoi am petrecut o săptămână în stare de şoc în casa unei prietene'.

Anne Hathaway a trecut peste nefericitul incident, deşi încă mai primeşte scrisori din închisoare de la Raffaello Follieri , şi este implicată într-o relaţie cu actorul Adam Shulman, cu care a început să se întâlnească în toamna anului trecut.

În luna mai, Adam Shulman a fost acuzat de furtul unui tablou.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare