; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NARCOS_MEX_105_Unit_00843R2

Bienvenidos a México! „Narcos: Mexico” are premiera globală pe 16 noiembrie, în exclusivitate pe Netflix

07 September 2018

„Narcos: Mexico' explorează originile războiului împotriva drogurilor, concentrându-se pe rădăcinile acestuia și pornind dintr-un moment în care traficul din Mexic era reprezentat de un grup dezorganizat de producători și dealeri independenți.

 Vezi galeria foto >

Noul sezon îți va arăta evoluția pe care a avut-o cartelul Guadalajara în anii 80, atunci când Félix Gallardo (Diego Luna) preia conducerea și unește traficanții, din dorința de a construi un imperiu. Agentul DEA – Kiki Camarena (Michael Peña) se mută din California în Guadalajara, împreună cu soția și fiul, și își dă seama că misiunea lui va fi mai complicată decât își imagina. Pe măsură ce Kiki strânge informații despre Félix și devine tot mai implicat în acest caz, au loc mai multe evenimente tragice, afectând atât traficul de droguri, cât și războiul împotriva acestora.

„Narcos: Mexico' este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producătorul executiv, iar din echipa de producători mai fac parte José Padilha, Doug Miro și Carlo Bernard. Serialul va avea lansarea pe Netflix pe 16 noiembrie 2018.

Urmărește primul teaser „Narcos: Mexico', în care joacă Diego Luna și Michael Peña:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare