; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Bible

„Biblia”, ecranizarea celei mai cunoscute povești din istorie, se vede la History

09 April 2015

History va difuza începând de mâine, joi (9 aprilie) seria „Biblia'. Episoadele vor fi trasmise zilnic, de la ora 23:00.

[Not a valid template]

În această serie difuzată de History în România, poveștile din Biblie sunt aduse la viață. De la Geneză la Apocalipsă, evenimentele sunt redate prin intermediul reconstituirilor şi al graficii de ultimă generaţie, oferind o nouă perspectivă asupra unor scene celebre şi personaje-simbol.

Creat de producătorul Mark Burnett, cu o distribuţie internaţională de succes, seria explorează câteva dintre cele mai importante episoade din Biblie, începând cu crearea lumii de către Dumnezeu, continuând cu poveştile lui Noe şi Avraam din Vechiul Testament și ajungând la răstignirea lui Iisus.

În loc să prezinte poveştile biblice prin prisma religiei, seria îi implică pe telespectatori în acţiune într-un mod inedit. Poveştile sunt spuse la persoana întâi, din punctul de vedere al personajelor ale căror decizii au influenţat Vechiul şi Noul Testament. Biblia' surprinde încercările la care sunt supuși oameni reali, care se confruntă cu probleme tangibile, într-un mod la care publicul modern se poate raporta.

Dovezile istorice sunt completate de reconstituiri şi uimitoare efecte speciale care le sporesc impactul, precum şi cu incitante informaţii noi. Printre detaliile surprinse se numără episodul în care evreii au supravieţuit în deşert, tehnica din spatele praştiei care l-a ucis pe Goliat, satul unde a crescut Iisus şi torturile folosite de romani împotriva „sectelor eretice'.

Din distribuție: Irwin Shaw, Keith David, Robert Powell, Diogo Morgado, Roma Downey, Darwin Shaw, Andrew Scarborough, Paul Brightwell, Sebastian Knapp, Greg Hicks, Amber Rose Revah.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare