Homepage  / Televiziune

Bianca Patrichi, eliminată de la Survivor România 2023. Primele declarații. „Am arătat tot ce am avut mai bun”

Bianca Patrichi, eliminată de la Survivor România 2023. Primele declarații. „Am arătat tot ce am avut mai bun”
11

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 26 aprilie 2023, la Pro TV. Un nou concurent a părăsit competiția prezentată de Daniel Pavel. Iată ce a declarat fosta Faimoasă Bianca Patrichi după ce a aflat că pleacă definitiv din Republica Dominicană.

Săptămâna aceasta, Bianca Patrichi (din fosta echipă a Faimoșilor) și Andrei Krișan (din fosta echipă a Războinicilor) au fost cei doi concurenți propuși pentru eliminare la Survivor România 2023. Bianca a fost nominalizarea colectivă a tribului, iar Andrei Krișan a fost nominalizat de Robert Moscalu, care a deținut colanul de imunitate.

Miercuri seară, la Pro TV, am văzut care au fost ecourile în tribul Taino după nominalizările făcute. Se pare că între foștii Războinici există deja prima separare clară: „au început să mă ridice la fileu și să tragă în mine”, a declarat Krișan. În plus, fostele Faimoase simt că sunt tot mai expuse și trebuie să ia anumite decizii pentru etapele care se apropie. De altfel, Bianca a subliniat ce simt ele: „îmi vine să plâng pentru că nu mi se pare corect”.

Bianca Patrichi, eliminată de la Survivor România 2023. Primele declarații. „Am arătat tot ce am avut mai bun”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Bianca Patrichi, eliminată de la Survivor România, 26 aprilie 2023

Bianca Patrichi este cel mai nou concurent care a fost eliminat de la Survivor România 2023. Fosta Faimoasă a părăsit competiția din Republica Dominicană în ediția de miercuri, 26 aprilie 2023. 

În Consiliul de eliminare, Bianca Patrichi și Andrei Krișan s-au arătat mândri de evoluția lor în competiția Survivor România 2023. Rezultatul votului publicului a fost așteptat cu mari emoții de cei doi nominalizați, iar în urma voturilor telespectatorilor Bianca a părăsit competiția.

În mesajul ei, înainte de plecare, ea a subliniat că se bucură pentru Andrei Krișan că a fost susținut de public. 

Nu am niciun regret. Am arătat tot ce am mai bun. Mă bucur pentru Krișan că rămâne, pentru că mi se părea nedrept. Cu colegele mele o să mă văd imediat cum se termină acest show. O să le susțin cât pot de mult, de acasă, din fața televizorului”, a declarat Bianca, potrivit protv.ro, înainte de a părăsi competiția. „Vreau să cred că am arătat tot ce am avut mai bun”, a mai adăugat ea. 

Bianca și-a îmbrățișat colegii, iar Andrei Krișan i-a transmis un mesaj special. „Îmi pare bine că te-am cunoscut, să știi. Ai fost un plus mare”, i-a spus acesta Biancăi.

Cei 9 concurenți din tribul Taino au avut, miercuri, și un joc de comunicare, iar ca recompensă câștigătorii (foștii Războinici) au primit mâncărurile preferate, pe care le prepară de obicei mamele lor.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton