; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bianca e pregătită să-şi găsească sufletul pereche

07 July 2011

BurlacitaMediatizata Bianca Drăguşanu a acceptat provocarea de a-şi găsi un iubit într-un show incendiar, care începe azi, 7 iulie, de la ora 20.30 la Antena 1.

Asistenta lui Dan Capatos îşi face apariţia în faţa pretendenţilor săi într-o super decapotabilă aurie Lamborghini Gallardo. Cătălin Botezatu, fostul iubit al Biancăi, îşi asumă rolul de prezentator şi o introduce în scenă pe frumoasa Burlăciţă.

Cei 20 de pretendenţi sunt extrem de emoţionaţi şi pur şi simplu nu ştiu ce să mai facă pentru a-i trage atenţia Biancăi: unul îşi face cruce, altul îşi drege glasul, iar un al treilea îşi exersează speech-ul.

Fiecare încearcă să profite de minutul lui de glorie cum ştie mai bine: unul dintre concurenţi iese din limuzină în paşi de dans, altul, mai îndrăzneţ, purtând cagulă şi pistol, o arestează pe focoasa Burlăciţă pentru exces de frumuseţe. Un alt pretendent, scafandru de meserie, îşi face apariţia în smoking, dăruindu-i Biancăi un bol cu un peştişor auriu, despre care spune că îi va îndeplini trei dorinţe. Urmează apoi un oltean get beget care aduce cu el un coş cu ştergar, brânză, slăninuţă şi praz.

Cadourile pentru Burlăciţă nu se opresc aici: diva mai primeşte o veveriţă canadiană, o pereche de mănuşi de box pentru a se feri de atacurile presei sau un spray cu piper care să pună pe fugă băieţii răi.

Am acceptat să fiu Burlăciţa cu mult entuziasm. Vom filma în locaţii extraordinare şi de-abia aştept să văd de ce anume sunt în stare concurenţii pentru a-mi câştiga inima. Îmi doresc să găsesc un bărbat puternic, inteligent, independent, deloc banal, interesant', ne-a declarat Bianca.

Ca şi în primele două sezoane din Burlacul', telespectatorii vor putea vedea şi la Burlăciţa' peisaje exotice, petreceri private, croaziere de lux, întâmplări şi probe pline de imprevizibil.

Cu siguranţă vor exista şi momente amuzante, mai ales că cei care vor să o cucerească pe Bianca nu se vor da în lături de la nimic şi vor merge pe principiul că în în dragoste şi în război totul este posibil.

Vedeţi aici cine sunt cei 20 de tineri care vor să-i cucerească inima Burlăciţei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare