; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bianca Drăgușanu spune adevărul despre divorțul de Victor Slav

Bianca Drăgușanu spune adevărul despre divorțul de Victor Slav! „El a mai tras pentru familie”

14 July 2021

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în urmă cu 7 ani, însă au păstrat o relație cordială de dragul fiicei lor, Sofia. Cu toate astea, multe nu s-au spus după divorțul lor, iar de această dată Bianca Dragușanu a vorbit deschis despre cele întâmplate atunci.

Bianca Drăgușanu se căsătorea în 2013 cu Victor Slav, în cadrul unei ceremonii fastuase care a ținut prima pagină a tabloidelor la vremea respectivă. Cei doi și-au unit atunci destinele cu gândul de a petrece o viață întreagă împreună, însă mariajul s-a încheiar după 12 luni de căsătorie, cu toate că au împreună și o fetiță în vârstă de 4 anișori. Bianca Drăgușanu a spus de această dată care a fost motivul real al divorțului dintre ea și Victor Slav: 

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: «eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună»', a declarat Bianca Drăgușanu într-un interviu acordat pentru emisiunea „Xtra Night Show'.

În prezent cei doi și-au refăcut viața cu alte persoane și au o relație civilizată de dragul fiicei lor. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare