; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_8435

Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu, vedetele „Poftiți pe la noi!” | FOTO

08 June 2015

Luni și marți, de la 20:30, e rândul Biancăi Drăgușanu, al Danielei Crudu, al lui Jean de la Craiova și al lui Virgil Mănescu să spună „Poftiți pe la noi!' și să adune cât mai mulți bani pentru un alt caz social. Cei patru vor ajunge în județul Gorj, lângă Târgu Cărbunești, pentru a ajuta o familie cu opt copii.

[Not a valid template]

Soții Bobeanu și cei opt copii ai lor, patru fete și patru băieți, locuiesc într-o căsuță dărăpănată pe care au căpătat-o de la un bătrân pe care l-au îngrijit în ultimii săi ani de viață. Pentru a le transforma casa în care locuiesc într-un cămin adevărat și pentru a le oferi șansa la o copilărie cât mai fericită, Bianca, Daniela, Virgil și Jean vor paște caprele, vor face curat la animale, vor spăla mașini într-o spălătorie auto, vor curăța șezlongurile la o piscină, vor face pâine și, bineînțeles, vor participa la spectacolul caritabil organizat de Mihai Petre.

Dacă Virgil Mănescu se va dovedi pe cât de elegant, pe atât de muncitor și serios, Daniela Crudu îi va face din nou zile fripte lui nea Mărin.

„Ești cea mai puturoasă ființă de pe fața Pământului', va striga la un moment dat nea Mărin.

Daniela însă își va vedea de ale ei: avându-l pe Jean de la Craiova lângă ea, care îi va cânta ori de câte ori va dori, bruneta va dansa în grădină, în spălătoria auto, pe tractor șI chiar pe un gard.

Gazda emisiunii nu îi va trece ușor cu vederea aceste scăpări și va profita de fobia de păsări pe care Daniela o are și o va speria de câte ori va avea ocazia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare