; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bianca se prostituează în „Narcisa sălbatică”

10 January 2011

Noul sezon din „Narcisa Sălbatică' începe luni la Antena 1 şi aduce cel puţin o surpriză: pe Bianca Drăguşanu în primul ei rol. Personajul acesteia este o prostituată criminală ale cărei intrigi vor schimba radical viaţa protagoniştilor Narcisa şi Tudor.

.

„Joc rolul unei femei care a înnebunit  din cauza unor traume fizice şi psihice pricinuite de un bărbat pe care l-a iubit foarte mult. Lucrez cu o echipă de profesionişti, înarmaţi cu răbdare, însă condiţiile de filmare sunt foarte dure. Filmez undeva într-o comună, este foarte frig, nu este apă curentă, iar eu sunt cea care se adaptează cel mai greu din toată echipa. Ritmul de lucru este foarte intens, am plâns aproape în fiecare zi de oboseală pentru că nu este uşor să filmezi 12 ore pe zi. În ciuda acestui lucru, am fost tratată ca o divă. M-am plâns de frig şi mi-au adus o rulotă doar pentru mine,' a mărturisit Bianca.

Deoarece se află la prima experienţă de acest gen, Bianca a încercat să fure meserie de la Gabi Duţu care a ajutat-o să-şi interpreteze cât mai realist rolul. Echipa de susţinători a fost completată şi de Mihai Bendeac. Actorul a venit costumat în Gigi Becali pe platourile de filmare şi şi-a făcut şi o intrare de zile mari: s-a plimbat prin Ştefăneşti cu o trăsură, a călărit un ponei şi s-a relaxat cu o conversaţie în pat cu Gabriel Duţu.

„Sunt la primul rol şi nu îmi este uşor, este cea mai grea meserie pe care am încercat-o până acum şi mi-am dat seama că să fii actor nu este deloc un lucru uşor.', a declarat vedeta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare