; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu preia emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Gabriela Cristea

06 September 2017

Bianca Drăgușanu o va înlocui pe Gabriela Cristea și va prelua cârma emisiunii „Te vreau lângă mine' difuzată de Kanal D, informează un comunicat al postului.

Bianca îi va lua locul Gabrielei întrucât aceasta se pregătește pentru venirea pe lume a primului ei copil și va lua în perioada următoare o pauză de televiziune.

 

Am foarte mari emoții, dar cunoscând deja oamenii care lucrează la Kanal D ți văzând cât de repede s-a integrat Victor (n.r. Victor Slav) în echipă, sunt convinsă că mă voi simți foarte bine în această formulă. Am urmărit emisiunea „Te vreau lângă mine', îmi plac foarte mult poveștile de viață prezentate în platoul show-ului, abia aștept să le dezbat alături de telespectatori. Va fi o experiență constructivă și îmi doresc să mă ridic la nivelul așteptărilor celor din fața micilor ecrane și ale celor care au avut încredere în mine'.

             

Bianca Drăgușanu va prezenta emisiunea începând de luni, 18 septembrie. Emisiunea „Te vreau lângă mine va fi difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 și în fiecare sâmbătă de la ora 16:00, pe postul de televiziune Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare