; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bianca Drăguşanu dă de greu la “Serviţi, vă rog!”

20 August 2012

Cea de-a patra ediţie a emisiunii Serviţi, vă rog!', difuzată de Pro TV marţi şi miercuri de la ora 20.30 îi aduce în scenă pe Bianca Drăguşanu, Vica lui Piţurcă, Octavian Strunilă şi Augustin Viziru. Cei patru au fost puşi la grele încercări de Nea Mărin şi au văzut cât de dificilă poate fi viaţa într-un circ ambulant.

Bianca Drăguşanu vine în faţa telespectatorilor într-o ipostază cu totul nouă. Ea va fi nevoită să hrănească animalele, să se ocupe de treburi casnice şi să ia parte la organizarea unui spectacol de circ. Pentru că a fost prima întâlnire cu Nea Mărin, acesta a transformat-o într-una memorabilă.

Pentru că vedeta era de cele mai multe ori cu telefonul la ureche, încercând să-şi rezolve diferite probleme personale, Nea Mărin a vrut să-i dea o lecţie. A convins-o să se urce pe candelabrul la care se fac acrobaţiile în timpul show-ului şi a lăsat-o suspendată în aer minute bune, pe motiv că instalaţia s-a defectat. Bianca nu a crezut povestea, dar cu toate astea s-a enervat foarte tare că nimeni nu o dădea jos, ameninţând că va pleca din emisiune.

Vica a fost una dintre surprizele plăcute ale acestui sezon. Foarte muncitoare şi cooperantă, aceasta a reuşit să-i fie pe plac chiar şi lui Nea Mărin. Blonda nu a putut însă să nu nască şi nişte controverse. Apropierea dintre ea şi Augustin Viziru pe tot parcursul emisiunii a stârnit curiozitatea colegilor. Cei doi au petrecut mai tot timpul împreună, rezolvau împreună orice sarcină, iar lucrurile nu s-au oprit aici. Dacă se naşte sau nu o nouă idilă, telespectatorii vor afla pe 21 şi 22 august de la ora 20.30, la Pro TV.

c1k6797

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare