; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bianca Drăgușanu îl ia la întrebări pe Dan Capatos

09 May 2012

Miercurea aceasta, de la 20.20, blondele lui Dan Negru intră într-o confruntare împotriva „păcătoşilor' Capatos şi Stoian. Armatei de blonde de la „Te pui cu blondele' i se vor alătura de această dată şi Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu, Mădălina Pamfile, dar şi cele două asistente de la „Răi da buni', Cezara şi Rodica.

Una dintre multele întrebări ale blondelor a fost şi cea legată de ameninţările pe care cei doi le-au primit de-a lungul timpului din cauza subiectelor abordate în emisiune.

Aţi atins de-a lungul timpului multe subiecte delicate în emisiune. Aţi primit vreodată vreo ameninţare de la vreun personaj monden?' i-a întrebat una dintre domnişoare pe cei doi.

După ce au recunoscut că au existat astfel de situaţii, Dan Capatos le-a povestit blondelor că primeau diferite telefoane în primele sezoane ale emisiunii. După replica Bă, nu mai vorbiţi de fata lui şefu', urma reconstituirea: când s-a vorbit, cine e fata, pe cine cunoaşte şi aşa ajungeau şi la şefu.

Cât despre Stoian, şi acesta a dezvăluit că a fost ameninţat de una dintre cele mai mediatizate personaje din acest moment.

Daniela Crudu are dileme…

Dacă frumoasele asistente i-au confruntat pe cei doi invitaţi cu o avalanşă de întrebări îndrăzneţe, şi pentru ele întrebările provocatoare s-au ţinut lanţ.

Una dintre dilemele de care s-a lovit Daniela Crudu a fost legată de fabricarea mătăsii. Ce răspuns crezi că a dat Cruduţa la întrebarea În ce ţară a fost dezvoltată pentru prima oară fabricarea mătăsii?'

Află miercurea aceasta cât de departe în concurs a reuşit să meargă Daniela Crudu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare