Homepage  / Vedete româneşti

Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiunea ei de la Kanal D2. Ce nemulțumiri avea. „Sunt singura care se bucură”

Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiunea ei de la Kanal D2. Ce nemulțumiri avea. „Sunt singura care se bucură”
7

de Roxana Mirea,

Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiunea ei de la Kanal D2. Ea a făcut primele declarații despre încetarea colaborării dintre ea și Kanal D. Bianca prezenta emsiunea „Detectorul de minciuni”. 

Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiunea ei de la Kanal D2 

După ce emisiunea lui Teo Trandafir a fost scoasă din grila Kanal D, s-a aflat că Bianca Drăgușanu a rămas și ea fără emisiunea ei de la Kanal D2. Diva prezenta emisiunea „Detectorul de minciuni”, care inițial a fost moderată de Oana Radu și difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”. 

Bianca nu este surprinsă de decizia luată de postul TV de a încheia colaborarea cu ea, ba chiar se bucură de această decizie.  

„Știam, nu mă suprinde, oricum, din toamnă nu mai aveam timp pentru acest proiect. Cred că sunt singura care se bucură de această decizie… 

 A fost o experiență drăguță, dar știu că voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât. N-am nimic ce să le reproșez, sper să ne reîntâlnim într-un alt proiect mai mișto, care să mi se potrivească și în care să mi se pună în valoare și ținutele, în concordanță cu atitudinea mea. Mereu e loc de mai bine. 

Nu duc lipsă de oferte, pe lângă faptul că am o activitate intensă și-n alte domenii”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.  

Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce a pierdut procesul intentat Claudiei PătrășcanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce nemulțumiri avea Bianca Drăgușanu

Pe de altă parte, surse din Kanal D au povestit că Bianca Drăgușanu a avut mai multe nemulțumiri, pe care le-a comunicat șefilor ei.   

„În urmă cu aproximativ o săptămână, Bianca a vrut să dea un interviu, pentru o emisiune, la PRO TV, dar cei de la Kanal D nu au lăsat-o. Faptul că emisiunea ei nu se va mai difuza, după cea a lui Teo Trandafir, reprezintă o mare surpriză. Bianca știa, însă, că o să se încheie și emisiunea, mai devreme sau mai târziu.” 

Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să fie pusă în evidență mult mai mult în emisiunea ei.   

„Ce a fost rău pentru Bianca este că făcea o emisiune cu repetiție și se ducea cu 3-4 rânduri de haine după ea, dar i se vedea doar capul! Ea nu era pusă în evidență, nu era ceva plăcut pentru ea. Nu era ceea ce își dorea, dar o făcea, că veneau niște bani din altă parte. Bianca chiar i-a spus producătoarei că dacă nu se schimbă ceva, nu mai vine din toamnă. 

Când a filmat ultima ediție, acum vreo lună, a anunțat că-și dorește schimbarea formatului. Altfel, ea nu mai vine. Pentru că o dezavantajau luminile și pentru că nu era o emisiune pe care și-o dorea. Ei îi place să se plimbe, să se fâțâie prin platou, ori în emisiunea ei nu e deloc așa, i se vedea doar capul”, a adăugat aceeași sursă din interiorul televiziunii Kanal D. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton