Homepage  / Vedete româneşti

Bianca Drăgușanu, oprită în trafic și testată pentru consumul de substanțe interzise. A primit o amendă și o sancțiune de câteva puncte

Bianca Drăgușanu, oprită în trafic și testată pentru consumul de substanțe interzise. A primit o amendă și o sancțiune de câteva puncte
16

de Redactia Tvmania

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 41 de ani, îngroașă rândul vedetelor care au fost oprite în trafic și au fost testate cu aparatul care detectează prezența drogurilor în organism. După mai multe minute de așteptare, rezultatul a fost unul oficial. Bianca a fost lăsată să-și continue drumul, dar s-a ales cu o amendă consistentă.

Bianca Drăgușanu a fost oprită în trafic și testată cu aparatul DrugTest

Poliția Română a demarat o acțiune de amploare privind siguranța la volan. Așadar, din ce în ce mai mulți șoferi sunt opriți în trafic pentru a fi testați cu aparatul DrugTest. Chef Foa și Dorian Popa sunt două dintre vedetele care au picat testul, rezultând că au consumat substanțe interzise înainte de urca la volan.

Iată că a venit rândul Biancăi Drăgușanu să fie oprită în trafic. Inițial, polițiștii au tras-o pe dreapta pentru că au observat că nu respecta anumite reguli de circulație. Ulterior, ei au decis să o testeze și cu aparatul DrugTest. După câteva minute bune de așteptare a sosit și rezultatul – unul negativ, dovada faptului că Bianca nu consumase substanțe interzise sau alte medicamente puternice înainte de a urca la volanul bolidului de lux.

Bianca a povestit toată întâmplarea pe pagina personală de Instagram. Pentru a demonstra că este curată ca lacrima, Bianca a atașat și imaginea în care apar rezultatele testului pe care l-a efectuat. În plus, ea a subliniat că este de acord cu inițiativa Poliției Române de testare în masă a șoferilor pentru consumul de droguri.

„Vreau să vă spun că am fost oprită de poliție și am văzut că s-a pornit o campanie antidrog pe care o susțin. Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun … Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog.

bianca-dragusanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Ok, am fost testată antidrog, a durat vreo 10 minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată. (…) Această campanie antidrog pe care eu o susțin, se pare că funcționează destul de bine și se pare că vizează în special persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău.(…) Nu consum niciun fel de substanțe care să-mi modifice starea, energia sau viața.

Bianca Drăgușanu s-a ales cu amendă și cu o sancțiune de câteva puncte

Am făcut testul antidrog care a durat mai bine de 10 minute. (…) Acest test antidrog, nu se testează doar dro***ile, ci și substanțele antidepresive, sunt vreo 10 substanțe. Ce credeți? A ieșit negativ. Normal că a ieșit negativ, nu am avut niciun fel de emoție. Sunt mândră de mine pentru că am un stil de viață sănătos, consider că Poliția Română își face treaba exact așa cum trebuie, într-un mod civilizat, cu o abordare profi”, a povestit Bianca Drăgușanu, pe contul personal de Instagram.

În urmă cu aproximativ două săptămni, Dorian Popa a fost oprit de un echipaj al Poliției Române și a fost testat pentru consumul de droguri. Artistul consumase canabis cu doar câteva zile înainte de a conduce, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Campania de testare antidrog a luat amploare după accidentul provocat de Vlad Pascu

În plus, în momentul în care a fost oprit de polițiști, Dorian se afla doar într-o pereche de boxeri. După zile întregi de tăcere, Dorian și-a cerut scuze pentru fapta sa și a subliniat că pe viitor va avea mult mai multă grijă la modul în care alege să se expună public.

Campania de testare antidrog în România a luat amploare după teribilul incident care a avut loc, cu câteva luni în urmă, în 2 Mai. Atunci, un tânăr de 19 ani pe nume Vlad Pascu a provocat un accident care a rezultat în moartea a doi tineri nevinovați. Vlad consumase un cocktail de substanțe interize înainte de a urca la volan, iar în prezent se află în spatele gratiilor, în așteptarea sentinței definitive.

Sursă foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton