Homepage  / Vedete străine

Bianca Censori, tot mai dezbrăcată la brațul lui Kanye West. Rapperul decide ce să poarte soția lui

Bianca Censori, tot mai dezbrăcată la brațul lui Kanye West. Rapperul decide ce să poarte soția lui
6

de Roxana Mirea,

Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, iese în public mai mult dezbrăcată. În ultima perioadă, soția lui Kanye West a renunțat tot mai mult la haine, atrăgând atenția tuturor privitorilor. Se pare că artistul este cel care îi impune soției lui să poarte ținute cât mai sumare, ca parte dintr-un set de reguli pe care Bianca Censori trebuie să le respecte.  

Kanye West îi impune soției să iasă din casă cât mai dezbrăcată 

În ultima perioadă, Bianca Censori, soția controversatului rapper Kanye West, în vârstă de 46 de ani, a renunțat tot mai mult la haine. Ea a apărut în public mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, iar acest lucru se petrece de când și-a început relația cu Kanye. Recent, rapperul a publicat pe pagina sa oficială de Instagram o imagine cu Bianca Censori, iar aceasta este îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă minusculă și cu o blăniță care îi acoperă sânii. „Anul acesta nu se poartă pantaloni”, a scris Kanye West.  

Imaginea publicată de Kanye West cu soția lui, Bianca Censori

Duminică, 7 ianuarie 2024, soția lui Kanye West a optat pentru o ținută sumară, în Las Vegas. Bianca și Kanye au fost fotografiați în timp ce se plimbau prin stațiunea-casino Wynn. Bianca Censori purta un sutien minuscul.  

Soția lui Kanye West, Bianca Censori, într-un sutien minuscul în Las VegasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Kanye West și Bianca Censori formează un cuplu din ianuarie 2023, iar la scurt timp după confirmarea relației, o sursă a dezvăluit pentru Us Weekly că cei doi au avut „o mică ceremonie de căsătorie”. Nu este încă clar dacă ceremonia a fost oficială din punct de vedere legal.  

Bianca Censori a purtat încă de la primele apariții la brațul rapperului ținute mulate și transparente. Ulterior s-a aflat că outfiturile sumare sunt create de echipa lui Kanye West, potrivit unica.ro.  

Kanye West, set de reguli clare pentru Bianca Censori

Se pare că cel care îi impune Biancăi ce să poarte este chiar Kanye West. Potrivit Page Six, designerii care au lucrat cu Kanye în trecut au dezvăluit că are un „întreg atelier în Italia” dedicat creării ansamblurilor purtate de Bianca în ultimele luni, devenite titluri de presă pentru „iluzia lor nud”

„Kanye are un set de reguli pentru Bianca. Lista include să nu vorbească niciodată și să poarte ceea ce vrea el să poarte”, a declarat o sursă pentru Daily Mail. Tot potrivit publicației, Bianca „este de asemenea obligată să mănânce anumite alimente și să meargă la sală, deși Kanye nu face acest lucru”. 

Kanye West i-a impus un set de reguli bizare Biancăi Censori. Ce nu are voie să facă niciodatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 6

„Toată lumea este extrem de îngrijorată. Ea nu este așa. Este o persoană incredibil de deschisă și plină de viață, care niciodată nu și-ar fi ținut gura închisă”, a declarat unul dintre prietenii Biancăi Censori. 

Potrivit persoanelor din cercul ei de prieteni, Bianca s-a schimbat după ce a devenit iubita lui Kanye West și s-a îndepărtat de toți cunoscuții ei.  

Kanye încearcă să facă din Bianca o versiune radicalizată a lui Kim – un fel de Kim 2.0. Diferența este că atunci când Kim și Kanye erau împreună, el era respectat în lumea modei. Acum și-a pierdut acel respect”, a mai spus sursa. 

Sursa Foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton