Homepage  / Vedete străine

Bianca Censori, o nouă apariție bizară pe străzile din Los Angeles. Soția lui Kanye West și-a lăsat hainele acasă și a defilat cu o pelerină

Bianca Censori, o nouă apariție bizară pe străzile din Los Angeles. Soția lui Kanye West și-a lăsat hainele acasă și a defilat cu o pelerină
8

de Cristina Țapu,

Nu mai este o supriză pentru nimeni faptul că Kanye West și soția acestuia, Bianca Censori, iubesc să fie în centrul atenției și să creeze controverse, însă cea mai recentă apariție publică a Biancăi a reușit să-i surprindă chiar și pe cei mai aprigi dintre fani.

Bianca Censori, o nouă apariție bizară pe străzile din Los Angeles

Cei doi au fost fotografiați recent la o plimbare pe străzile din Los Angeles, în timp ce înfruntau furtuna care începuse.

Rapperul american a fost acoperit în totalitate de la cap până la picioare, îmbrăcat cu o geacă neagră și o pereche de pantaloni, adăugând cizme la ținuta sa.

Pe cap a purtat o cagulă, lucru care l-a făcut să semene cu un răufăcător din filmele de acțiune și i-a consternat pe cei din jur. Dacă Kanye era îmbrăcat potrivit vremii, nu se poate spune același lucru și despre soția sa, care a ales să poarte o pelerină de ploaie și atât! Apariția Biancăi a întors toate privirile trecătorilor și, așa cum era de așteptat, nu a trecut neobservată.

Se pare că cel care îi impune Biancăi ce să poarte este chiar Kanye West. Potrivit Page Six, designerii care au lucrat cu Kanye în trecut au dezvăluit că are un „întreg atelier în Italia” dedicat creării ansamblurilor purtate de Bianca în ultimele luni, devenite titluri de presă pentru „iluzia lor nud”

Soția lui Kanye West, Bianca Censori, într-un sutien minuscul în Las VegasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Kanye West i-a interzis Biancăi accesul la rețelele de socializare

Rapperul s-a căsătorit în secret cu Bianca în decembrie 2022, la doar o lună după ce și-a finalizat divorțul de fosta soție, Kim Kardashian. Acum, noile articole scrise în presa din Statele Unite ale Americii sugerează că Bianca s-a îndepărtat de site-uri precum Instagram și X la sfatul soțului ei, deoarece acesta se teme de impactul pe care îl vor avea comentariile negative ale criticilor asupra sănătății mintale.

Aceasta informație vine la scurt timp după ce Kanye i-a adus un omagiu sincer soției sale pentru a marca ziua ei de naștere la începutul lunii ianuarie. Kanye a lăudat-o pe Bianca pentru sprijinul ei constant și pentru că a este o mamă vitregă bună pentru copiii săi North, de 10 ani, Saint, de opt ani, Chicago, de cinci ani, și Psalm, de patru ani, pe care Kanye îi are din relația cu Kim Kardashian.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton