Homepage  / Vedete străine

Bianca Censori și Kanye West, o nouă apariție controversată. Ce ținută a purtat soția rapperului pentru o ieșire la restaurant

Bianca Censori și Kanye West, o nouă apariție controversată. Ce ținută a purtat soția rapperului pentru o ieșire la restaurant
13

de Cristina Țapu,

Kanye West și Bianca Censori, soția sa în vârstă de 29 de ani, reușesc să țină prima pagină a ziarelor cu fiecare ocazie pe care o au. Recent, ei au fost surprinși de paparazzi la un restaurant de cartier, accesibil oricui, având ținute bizare.

Bianca Censori, o nouă apariție controversată

Bianca Censori este cunoscută pentru faptul că poartă haine provocatoare, transparente, care nu lasă foarte multe amănunte imaginației.

Nici de această dată nu a făcut o excepție și a ales să poarte un body alb, transparent. Artistul s-a asortat cu partenera sa de viață și a purtat o ținută all white, având un hanorac, cu gluga trasă pe cap pentru a se feri de aparatele de fotografiat.

Kanye West (Ye) et sa femme Bianca Censori arrivent dans un studio photo lors de la semaine de la mode femme automne/hiver 2024-2025 (PFW)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Bianca a fost văzută intrând prima în restaurantul de cartier, cu preparate potrivite oricărui buget, în timp ce Kanye o urma îndeaproape. Potrivit TMZ, cei doi au fost foarte joviali unul cu celălalt în timpul mesei, dar o problemă legată de preparatele comandate a declanșat o ceartă aprigă cu ospătarul care i-a servit la masă.

Se pare că cel care îi impune Biancăi ce să poarte este chiar Kanye West. Potrivit Page Six, designerii care au lucrat cu Kanye în trecut au dezvăluit că are un „întreg atelier în Italia” dedicat creării ansamblurilor purtate de Bianca în ultimele luni, devenite titluri de presă pentru „iluzia lor nud”

Rapperul s-a căsătorit în secret cu Bianca în decembrie 2022, la doar o lună după ce și-a finalizat divorțul de fosta soție, Kim Kardashian.

Prietenii Biancăi își fac griji pentru siguranța acesteia

Conform publicației Daily Mail, prietenii Biancăi își fac griji pentru siguranța acestuia și sunt de părere că Kanye nu o tratează cu respect și o expune adesea în ipostaze care nu îi fac cinste.

„Kanye are un set de reguli pentru Bianca. Lista include să nu vorbească niciodată și să poarte ceea ce vrea el să poarte”, a declarat o sursă pentru Daily Mail. Tot potrivit publicației, Bianca „este de asemenea obligată să mănânce anumite alimente și să meargă la sală, deși Kanye nu face acest lucru”. 

Acum, noile articole scrise în presa din Statele Unite ale Americii sugerează că Bianca s-a îndepărtat de site-uri precum Instagram și X la sfatul soțului ei, deoarece acesta se teme de impactul pe care îl vor avea comentariile negative ale criticilor asupra sănătății mintale.

Sursă foto: Hepta – Unica

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton