Homepage  / Vedete româneşti

Bianca Brad, femeia pentru care Cătălin Botezatu a vărsat lacrimi amare în perioada tinereții: „A suferit mult. S-a îndrăgostit foarte tare de mine, nu și eu de el”

Bianca Brad, femeia pentru care Cătălin Botezatu a vărsat lacrimi amare în perioada tinereții: „A suferit mult. S-a îndrăgostit foarte tare de mine, nu și eu de el”
11

de Redactia Tvmania

Bianca Brad a trecut de prima tinerețe, însă continuă să atragă toate privirile datorită trăsăturilor angelice și în ziua de astăzi. Pe vremuri, Bianca Brad era admirată de numeroși bărbați, iar unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România a suferit nespus din cauza actriței.

Bianca Brad i-a frânt inima lui Cătălin Botezatu în perioada tinereții

Bianca Brad și-a făcut debutul în modă datorită fratelui său. A ajuns să defileze pe podiumurile din România, dar și din străinătate, la Moscova.

A învățat să se machieze și să defileze de la colegele sale de podium furând meserie, așa cum se spune în limbajul colocvial. A lansat chiar și o casetă care conținea trucuri de frumusețe, numită „Secretele frumuseții. Arta machiajului, cu trucuri și sfaturi valabile indiferent de trendurile din lumea machiajului”.

Bianca-Brad-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

A fost nevoită să muncească din greu pentru a-și croi un nume în industrie, însă eforturile sale au dat roade, iar Bianca nu regretă nicio alegere făcută în perioada tinereții.

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Bianca Brad a povestit cum l-a întâlnit pe Cătălin Botezatu. Se pare că celebrul creator de modă se îndrăgostise, pe vremuri, de Bianca. Din păcate, sentimentele nu au fost reciproce, iar relația dintre ei a fost doar una platonică.

„S-a îndrăgostit foarte tare de mine, dar nu și eu de el, deși s-a purtat exemplar și a fost foarte galant. Am întâlnit foarte puțini bărbați care să se poarte atât de atent. A fost o relație platonică și a suferit mult din această cauză, dar ceva bun a ieșit totuși din asta, pentru el,” a povestit Bianca Brad, conform revista Viva!

Cu ce se ocupă în prezent Bianca Brad

Bianca Brad s-a retras de multă vreme din lumina reflectoarelor și s-a reprofilat complet. Astăzi ea este instructor de pilates și le ajută pe femei să ajungă la forma fizică la care au visat dintotdeauna.

Ea susține săptămânal cursuri de pilates și este încântată de faptul că are suficiente cliente și nu este nevoită să apeleze la reclame sponsorizate pe paginile rețelelor de socializare.

Sursă foto: Instagram Cătălin Botezatu – Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton