; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bianca Brad: “E posibil să nu-l mai văd niciodată pe Aurel”

21 April 2013

Duminica aceasta, de la 16.30, Florentina Fântânaru vă oferă un interviu cu Bianca Brad. În exclusivitate la “Dincolo de aparenţe”, Bianca Brad a povestit cum l-a întâlnit pe partenerul său de viaţă, care a fost extrădat în Statele Unite.

L-am cunoscut pe Aurel la o sală de forţă. I-am împrumutat mănuşile mele, pentru că el nu avea şi de la ganterele pe care le folosea, îl dureau palmele! L-am plăcut pentru seriozitatea lui, pentru sobrietate. M-a impresionat când am aflat că în fiecare sâmbătă se ducea la mormântul mamei lui… Mai târziu, tatăl lui i-a murit în braţe… a încercat să-l suresciteze, dar nu a reuşit.

Nu ne-am căsătorit, pentru că el voia o nuntă fastuoasă şi n-am avut suficient timp s-o pregătim până să-l nasc pe Luca. Nu m-am gândit nici atunci, nici mai târziu la o rochie de mireasă… El este cel care m-a convins să fac un copil, nu eram deloc sigură că vreau asta.

L-au arestat pe 11 ianuarie, era o zi de vineri, din acea dimineaţă nu l-am mai văzut… Am reuşit să vorbim la telefon. El este arestat într- o închisoare din America, în San Diego. Au fost mulţi oameni din anturajul nostru care au fugit, cărora le-a fost frică să ne mai cunoască' după ce el a fost arestat.

E posibil să nu-l mai văd niciodată… Luca ştie că tatăl său e plecat departe…', a povestit Bianca Brad.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare