; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

40467091_245587916155927_1731286659663384633_n

Beyonce și Jay Z și-au sărbătorit gemenii păstrând distanța socială

08 May 2020

Jay Z și Beyonce au vrut să organizeze o petrecere în avans în cinstea gemenilor lor, fetița, Rumi, și băiețelul, Sir, care pe 13 iunie împlinesc 3 ani, însă restricțiile impuse de pandemie i-au făcut pe cei doi artiști americani să impune reguli foarte stricte celor care au venit la reședința lor să-i sărbătorească pe micuți.

Astfel, invitații, în mare parte membrii ai familiei, au trebuit să păstreze distanța socială, stând la doi metri unul față de celălalt, anunță femalefirs.co.uk. Cum a fost posibil acest lucru a povestit chiar mama cântăreței, Tina Knowles:

„Cei mici nu au înțeles prea multe însă odată ajunși la reședința lui Beyonce, am fost testați cu toții de Coronavirus, Kelly (n.r. – Prietena lui Beyoncé, Kelly Rowland) a venit și ea, însă din păcate a trebuit să mi văd nepoții de la distanță. Asta a fost cea mai grea parte a acelei zile'.

Tina își dorea să se joace și cu Ivy, nepoata ei mai mare, pe care o adoră, pasiunea lor comună fiind produsele de make-up:

„I-am cumpărat lui Blue foarte multe truse de machiaj, tată lei nu prea este de acord. Însă o facem doar ca să ne distrăm. Ea este un mic make-up artist'.  

Beyonce (38 de ani) și rapper-ul J Zay (50 de ani) sunt căsătoriți din 2008 și au împreună 3 copii: gemenii, Rumi și Sir, și pe Blue Ivy, în vârstă de 8 ani. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare