; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2 12 2013 ONC  Beyonce

Beyoncé și Jay-Z, la interviurile lui Oprah, din 28 octombrie pe TLC

22 October 2013

2 12 2013 ONC- BeyonceTLC va difuza, începând de luni, 28 octombrie, de la 21.00, două noi emisiuni prezentate de Oprah Winfrey: “În dialog cu Oprah” și “Oprah: Master Class”. În primele episoade ale celor două emisiuni vor fi prezentate poveștile de viață ale lui Beyonce și Jay-Z, în două interviuri acordate în exclusivitate lui Oprah.

În dialog cu Oprah, de la ora 21.00

“În dialog cu Oprah” este un program de interviuri în care Oprah Winfrey iese din studio pentru întâlniri şi discuții aprofundate, captivante, cu lideri de opinie, vedete și familii din viața reală.

În această serie, Oprah se întâlneşte cu Beyoncé, vedetă cu mai multe discuri de platină și 17 Premii Grammy la activ, pentru o discuție derulată la London NYC din New York, apoi o vizitează pe Fergie, solista trupei Black Eyed, care vorbește deschis despre sexualitatea ei și modul cum a reușit să depășească dependența de metamfetamină.

Oprah stă de vorbă și cu legendarul prezentator de talk show-uri nocturne, David Letterman, pe care îl întâlnește la Universitatea Ball State din Muncie, Indiana, după care ajunge în Barbados, locul natal al Rihannei, cu care poartă o discuție rar întâlnită, fără rezerve.

Lista interlocutorilor celebri ai lui Oprah este completată de multe alte nume, printre care Drew Barrymore, Jennifer Hudson, Sheryl Sandberg, Usher, Paula Deen și LL Cool J.

Oprah Master Class, de la ora 22.00

“Master Class” dezvăluie poveşti necunoscute, spuse chiar de cele pe care credeam că le cunoaştem cel mai bine: vedetele.

Aleşi personal de Oprah Winfrey, aceşti maeştri moderni ne împărtăşesc cele mai bune lecţii primite de la viaţă, vorbind despre eşecuri, triumfuri, dezamăgiri şi inimi zdrobite.

Jay Z

Jay-Z descrie ascensiunea lui neaşteptată de la viaţa grea din Brooklyn până la statutul de star internaţional.

Dr. Condoleezza Rice ne spune cum educaţia, idealurile şi viziunea ei au ajutat-o să îşi câştige un loc în istorie.

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi ca Simon Cowell să îşi facă autocritica? Celebrul “judecător” îşi îndreaptă acum ochiul critic spre sine şi ne arată ce a învăţat din momentele lui de eşec şi de succes.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare