; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jay

Beyonce şi Jay-Z cântă împreună la Premiile Grammy

21 January 2014

jayCelebrul cuplu de artişti va împărţi scena la gala de duminica viitoare (gala va fi transmisă în noaptea de duminică spre luni, de la ora 3, de postul PRO 7, n.r.), potrivit Us Weekly. Nu se ştie încă ce piese vor alege cei doi, dar sunt şanse ca Drunk in Love', o colaborare de pe recent lansatul disc omonim al lui Beyonce, să fie pe listă.

Printre ceilalţi artişti care vor performa la a 56-a ediţie a prestigioasei gale se numără legendarul Paul McCartney, dar şi starletele pop Katy Perry, Taylor Swift şi Lorde.

Nominalizaţii pentru Premiile Grammy au fost anunţaţi pe 6 decembrie, iar Celebrity.yahoo.com a făcut o listă a celor mai surprinzătoare absenţe, dar şi prezenţe de pe listă.

La capitolul absenţe', a atras atenţia lipsa piesei Applause', de pe ARTPOP', noul album Lady Gaga. Potrivit sursei sus-menţionate, melodia ar fi meritat un loc printre nominalizările de la categoria Cea mai bună piesă pop a unui artist solo'.

De asemenea, Unorthodox Jukebox', discul lui Bruno Mars, e poate cea mai surprinzătoare omisiune de la Albumul anului', iar Justin Timberlake nu e probabil încântat de lipsa unei nominalizări la Cel mai bun album R&B', pentru The 20/20 Experience'. Mai ales după ce abia a cucerit un American Music Award pentru acelaşi disc.

Specialiştii au trecut la capitolul prezenţe surprinzătoare' şi discul Random Access Memories', al duo-ului francez Daft Punk, pe lista pentru Albumul anului'. Potrivit acestora, albumul a beneficiat de prezenţa piesei Get Lucky', în colaborare cu Pharell Williams, unul dintre marile hit-uri ale anului trecut.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare