; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Beyonce nu mai lucrează cu tatăl ei

30 March 2011

BeyonceBeyonce (29 de ani) a renunţat la serviciile tatălui ei, Mathew Knowles, care a fost managerul cântăreţei încă de pe vremea când aceasta făcea parte din trupa „Destiny’s Child', relatează femalefirst.co.uk.

„Îi sunt recunoscătoare pentru tot ce m-a învăţat. Am crescut urmărindu-i pe tata şi pe mama mea cum se ocupau de cariera mea şi aveau grijă de afacerea lor. Sunt antreprenori care lucrează din greu şi voi continua să calc pe urmele lor', a spus Beyonce într-un comunicat.

Mathew Knowles spune că decizia a fost de comun acord.

„Am făcut lucruri măreţe împreună şi ştiu că ea va continua să cucerească noi teritorii în muzică şi divertisment. Afacerile sunt afaceri şi familia este familie. Îmi iubesc fiica şi sunt mândru de cine este şi ce a ajuns', a spus tatăl cântăreţei.

De curând, Beyonce a fost criticată pentru că a acceptat bani de la Muammar Gaddafi pentru a cânta la o petrecere privată.

Deşi a donat banii câştigaţi, cântăreaţa considera atunci că tatăl ei este vinovat pentru situaţia creată: „În ultimă instanţă, Mathew Knowles ar trebui să fie tras la răspundere pentru această decizie, iar eu accept responsabilitatea'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare