Homepage  / Vedete străine

Beyonce, de nerecunoscut după ce a fost editată să pară albă. „Am crezut că e Kim Kardashian”

Beyonce, de nerecunoscut după ce a fost editată să pară albă. „Am crezut că e Kim Kardashian”
12

de Roxana Mirea,

Beyonce a fost în centrul atenției la premiera „Renaissance: A film by Beyonce”, exact așa cum și-a dorit. Totuși, artista a stârnit numeroase comentarii răutăcioase, după ce o serie de imagini cu ea au fost clar editate. Fanii au confundat-o chiar cu vedeta de reality show Kim Kardashian și au precizat că are culoarea pielii extrem de deschisă. 

Beyonce, de nerecunoscut în cele mai recente imagini 

Beyonce a stârnit numeroase controverse, din cauza apariției sale de la premiera filmului ei despre turneul Renaissance. Artista a fost îmbrăcată într-o rochie argintie, realizată de creatoarea de modă Donatella Versace. Ea și-a completat look-ul cu o pereche de mănuși lungi, realizate dintr-un material gri. De asemenea, Beyonce a purtat și o perucă blond platinat. 

Donatella Versace a fost cea care a publicat primele imagini cu Beyonce, de la premiera „Renaissance: A film by Beyonce”, însă pozele au fost editate în așa fel încât artista să aibă culoarea pielii extrem de deschisă. 

„Beyonce, ești ca o viziune în Versace. Ești unică. Numărul unul, cea mai tare”, a scris creatoarea de modă, în dreptul imaginilor.  

Fanii nu au ezitat și au comentat imediat pe seama faptului că, în respectivele imagini, Beyonce are pielea mult mai deschisă, dar nu au putut să nu remarce asemănarea dintre artistă și Kim Kardashian. 

„De ce este Beyonce atât de albă? Nu am recunoscut-o din prima”, „Cine a photoshopat-o pe Beyonce să pară o femeie albă?”, „Am crezut că e Kim Kardashian în imagini”, „Beyonce și Kim Kardashian zici că sunt gemene”, „Dacă Kim încearcă să pară că e neagră, Beyonce e fix invers”, „Am crezut că e Kim Kardashian pentru o secundă. E atât de albă și slabă”, „Parcă i-au editat culoarea pielii”, „Nu ar fi fost viziunea Versace dacă nu ar fi editat-o atât de mult, dacă nu ar fi făcut-o atât de albă?”, „De ce ați editat imaginile atât de mult încât să semene cu o femeie albă?”, au comentat fanii la postarea Donatellei Versace. 

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Despre „Renaissance: A film by Beyonce” 

Conform rezumatului oficial al filmului, „este vorba despre intenția lui Beyoncé, munca asiduă, implicarea în fiecare aspect al producției, mintea ei creativă și scopul de a-și crea moștenirea și de a-și stăpâni meseria”. 

Pe baza a ceea ce vedem în trailere – imagini cu Beyoncé cântând, repetând, etc. – acest lucru pare adevărat. Într-un trailer, ea mai spune: „În această lume care este foarte dominată de bărbați, a trebuit să fiu foarte dură pentru a găsi un echilibru între maternitate și prezența pe această scenă. Asta îmi amintește cine sunt cu adevărat”. 

Găsirea acestui echilibru ar putea fi, de asemenea, un punct central al filmului, deoarece fanii vor vedea cum Beyoncé se descurcă cu viața pe drumuri alături de familia ei. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton