; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Beyonce: “valorile feministe mi-au adus succesul în relaţii”

16 August 2010

BeyonceBeyonce Knowles este convinsă că succesul relaţiilor pe care le-a avut până acum se datorează valorilor feministe pe care le promovează, relatează femalefirst.co.uk.

Cântăreaţa, care este căsătorită cu starul hip-hop Jay-Z, spune că mereu a avut parte de prietenii adevărate cu alte femei şi crede că acest fapt a avut o importanţă majoră în alegerea bărbaţilor potriviţi.

Cred că sunt feministă. Nu este ceva ce am decis conştient: probabil se datorează faptului că am crescut într-un grup muzical format numai din femei şi asta m-a ajutat foarte mult. M-a ţinut departe de necazuri şi de relaţii nefericite. Prieteniile mele cu felete sunt o parte atât de mare din mine încât nu aş putea face niciodată ceva care să le supere,' a declarat Beyonce, citată de FemaleFirst.

Cu tot devotamentul ei faţă de prieteniile pe care le preţuieşte foarte mult, cântăreaţa recunoaşte că uneori este dificil să îşi echilibreze raporturile de ordin personal în viaţă.

Probabil că cea mai mare provocare din viaţa mea este timpul – să ma asigur că am timp să fiu cântăreaţă, compozitoare, actriţă, designer şi, de acum, să mă ocup şi de propriul meu parfum, ' a adăugat Beyonce.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare