Homepage  / Seriale

„Beverly Hills, 90210” revine pe micile ecrane. Unde poate fi urmărit serialul-fenomen al anilor ’90

„Beverly Hills, 90210” revine pe micile ecrane. Unde poate fi urmărit serialul-fenomen al anilor '90
4

de Redactia Tvmania,

„Beverly Hills, 90210”, unul dintre cele mai populare seriale din anii 90, revine pe micile ecrane de la noi. Iată unde poate fi urmărită producția cu Jason Priestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) şi Tori Spelling (Donna). 

Serialul Beverly Hills 90210, disponibil pe VOYO

Serialul „Beverly Hills, 90210” a avut premiera la Fox în 1990 şi a devenit unul dintre cele mai de succes programe ale reţelei de televiziune. A avut 10 sezoane şi a stat la baza mai multor producţii, precum „90210” şi „Melrose Place”.

Vara aceasta, „Beverly Hills 90210”, unul dintre cele mai urmărite seriale din toate timpurile, este pe VOYO. Povestea adolescenților Brenda și Brandon Walsh, care a fost urmărită de sute de milioane de telespectatori din toate colțurile lumii, este disponibilă chiar acum pe platforma online.

„Beverly Hills, 90210” revine pe micile ecrane. Unde poate fi urmărit serialul fenomen al anilor ’90Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Serialul „Beverly Hills 90210”, creat de Darren Star și produs de Aaron Spelling, urmărește povestea a doi frați adolescenți. Brenda și Brandon Walsh se mută în Beverly Hills, în unul dintre cele mai bogate cartiere din lume, iar primele zile la liceu vin și cu o mulțime de probleme pentru cei doi, pentru că nu au prieteni. Totul se schimbă atunci când își fac apariția în viața tinerilor Steve, Andrea, Kelly și Donna, cei alături de care vor forma o gașcă.

Serialul arată viața adolescenților și experiențele prin care trec în dezvoltarea lor, viața de la liceu și, ulterior, de la facultate. Tinerii devin prieteni și dușmani, trec printr-o serie de crize existențiale, se îndrăgostesc, iar în tot acest parcurs ajung să trăiască o serie de situații personale: de la decepții și trădări, la iubiri pasionale sau alcoolism, sarcini și boli.

https://www.youtube.com/watch?v=_sRP_5S2zWY

Serialul „Beverly Hills 90210” este disponibil chiar acum pentru toți abonații VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton