Homepage  / Vedete româneşti

Betty Salam, ultimele declarații înainte de a porni pe Drumul Zeilor. Ce le-a transmis fanilor „Asia Express”. „Vreau să cred că am făcut alegerea corectă”

Betty Salam, ultimele declarații înainte de a porni pe Drumul Zeilor. Ce le-a transmis fanilor „Asia Express”. „Vreau să cred că am făcut alegerea corectă”
6

de Cristina Țapu,

Betty Salam și partenerul de viața al acesteia, Cătălin Vișănescu, au acceptat provocarea noului sezon „Asia Express”. Echipele au plecat la filmările pentru noul sezon weekendul trecut, iar cuplul a făcut primele declarații, chiar din aeroport.

Betty Salam, ultimele declarații înainte de a porni pe „Drumul Zeilor”, în noul sezon Asia Express

Participanții la Asia Express 2024 se pregătesc pentru aventura lor pe Drumul Zeilor. Echipele au început călătoria în acest weekend, iar Betty Salam și soțul ei au fost primii ajunși la aeroport.

„Suntem un pic nedormiți și puțin friguroși, că în partea cealaltă va fi mai cald. Am ajuns primii, sperăm să venim și ultimii de acolo ”, a declarat soțul artistei.

„Vreau să cred că am făcut alegerea potrivită și să cred că nu îmi pare rău. Cu siguranță că ne așteaptă lucruri pe care nici măcar nu le gândim, cărora trebuie să le facem față. Dacă tot am intrat în joc, jucăm până la capăt (…) Este ușor să vorbești de pe o canapea și alta e să te afli acolo. Când ești într-o dificultate, într-o competiție, de la adrenalină, cred că ți se blochează, efectiv, mintea”, a completat Betty, conform Spynews.ro.

Betty Salam a moștenit talentul vocal de la tatăl său

Betty Salam a venit pe lume la 28 august 2000, în București și este fiica celebrului cântăreț român Florin Salam.

betty 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Încă din copilărie, tânăra și-a manifestat interesul pentru muzică și actorie. Din păcate, mama ei a trecut în neființă în 2009, atunci când avea doar 27 de ani, iar Betty nu are foarte multe amintiri în care să fie prezentă cea care i-a dat viață.

Pare că Betty Salam a moștenit vocea și talentul de la tatăl ei, Florin Salam. De la vârsta de 11 ani, ea a început să ia lecții de pian și canto, iar la vârsta de 14 ani s-a înscris și la cursuri de actorie.

Fiica lui Florin Salam și-a construit o carieră de succes în industria muzicală, deși nu este o apariție frecventă la evenimentele mondene.

Betty formează un cuplu alături de Cătălin Vișănescu de peste 8 ani. Cuplul și-a unit destinele în 2018 și au devenit părinți ai unui băiețel pe nume Matthias Ștefan.

Care sunt echipele noului sezon Asia Express 2024

Concurentii Asia Express 2024 sunt Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură .

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto: Instagram Betty Salam

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton