Homepage  / Televiziune

S-au aflat primii concurenți de la „Asia Express”. Betty Salam și Andrei Ursu vor pleca în curând la filmări

S-au aflat primii concurenți de la „Asia Express”. Betty Salam și Andrei Ursu vor pleca în curând la filmări
7

de Redactia Tvmania

Un nou sezon „Asia Express” va ajunge din nou pe micile ecrane, spre bucuria telespectatorilor. Filmările vor începe peste aproximativ două săptămâni, iar în mediul online sunt vehiculate numele concurenților, deși Antena 1 nu a confirmat oficial cine vor fi aceștia.

Betty Salam și Andrei Ursu s-ar număra printre concurenții noului sezon „Asia Express”

Filmările noului sezon „Asia Express” vor începe în aproximativ două săptămâni, conform celor de la Cancan.

Ei menționează și că fiica cea mare a lui Florin Salam, Betty se află pe lista concurenților, deși nu este cunoscut cine va fi partenerul acesteia. Un alt nume vehiculat este cel al lui Andrei Ursu, reprezentantul României la Eurovision în anul 2022.

Cine este și cu ce se ocupă Betty Salam

Betty Salam a venit pe lume la 28 august 2000, în București și este fiica celebrului cântăreț român Florin Salam.

Încă din copilărie, tânăra și-a manifestat interesul pentru muzică și actorie. Din păcate, mama ei a trecut în neființă în 2009, atunci când avea doar 27 de ani, iar Betty nu are foarte multe amintiri în care să fie prezentă cea care i-a dat viață.

everything-@visanescucatalin-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pare că Betty Salam a moștenit vocea și talentul de la tatăl ei, Florin Salam. De la vârsta de 11 ani, ea a început să ia lecții de pian și canto, iar la vârsta de 14 ani s-a înscris și la cursuri de actorie.

Fiica lui Florin Salam și-a construit o carieră de succes în industria muzicală, deși nu este o apariție frecventă la evenimentele mondene.

Betty formează un cuplu alături de Cătălin Vișănescu de peste 8 ani. Cuplul și-a unit destinele în 2018 și au devenit părinți ai unui băiețel pe nume Matthias Ștefan.

Andrei Ursu a făcut furori la Eurovision 2022

Andrei Ursu, care a captat atenția internațională prin succesul înregistrat la Eurovision cu melodia „Llamame”, aspiră cu pasiune să obțină mai multe realizări în domeniul artistic. Cu toate acestea, reprezentantul României la Eurovision 2022 a luat decizia de a refuza participarea în sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”. În plus, el a renunțat la numele sub care a devenit cunoscut publicului larg, Wrs, și are proiecte foarte ambițioase.

„Mi-am rebranduit proiectul. M-am axat pe muzica veche românească și am văzut că am mult succes cu stilul ăsta de muzică, pe rețelele de socializare, pe TikTok. Am renunțat și la numele meu de scenă. O să fac evenimente cu muzică veche, la ceva restaurant vechi și tot așa”, a dezvăluit Andrei Ursu (ex-Wrs) despre absența de la „Te cunosc de undeva”, conform Fanatik.

Sursă foto: Instagram Betty Salam

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton