Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce problemă s-a confruntat Betty Salam după eliminarea de la Asia Express: „Nu înțeleg cui i-am greșit atât de tare!”

Cu ce problemă s-a confruntat Betty Salam după eliminarea de la Asia Express: „Nu înțeleg cui i-am greșit atât de tare!”
13

de Cristina Țapu,

Betty Salam și partenerul său au participat la „Asia Express”, dar competiția s-a dovedit a fi mult prea dură pentru ai, așadar echipa lor a fost cea dintâi eliminată. Betty Salam face noi declarații despre competiție și susține că s-a confruntat cu un val de comentarii negative primite în mediul online din partea internauților.

Betty Salam s-a confruntat cu un val de mesaje negative după eliminarea sa de la Asia Express

Betty și Cătălin au fost în competiție pentru ultima șansă cu echipele formate din Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, respectiv Ioana State și Mane Voicu. În ciuda eforturilor lor intense, nu au reușit să câștige cursa decisivă și au devenit prima echipă eliminată din acest sezon.

După încheierea competiției, Betty Salam a făcut noi declarații. Artista susține că a primit numeroase mesaje negative venite din partea internauților și susține că nu poate înțelege atitudinea lor agresivă, pe care o consideră complet nejustificată.

Cine sunt concurenții Asia Express 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Sunt puțin dezamăgită. Am o singură întrebare: dacă nu aș fi fost de etnie romă, aș fi primit sau nu aș fi primit atâta hate? Pentru că mă uitam prin comentarii și, încă o dată vă spun, eu le mulțumesc celor de acasă, publicului meu, în primul rând, și vă spun din tot sufletul că datorită lor și tatăl meu, și eu și cu toții suntem aici. (…) Nu înțeleg cui i-am greșit eu atât de tare, de ce aruncă cu pietre în mine. Eu nu am deranjat pe nimeni”, a declarat Betty Salam, în emisiunea prezentată de către Dan Capatos.

Cu toate acestea, Betty nu se lasă descurajată de comentariile primite și preferă să se gândească doar la partea pozitivă a acestei experiențe. Artista a scris un mesaj amplu pe rețelele de socializare în care a pus accent pe lecțiile pe care le-a învățat datorită participării la emisiunea produsă de Antena 1.

„Aventura în Asia Express a luat sfârșit pentru noi din păcate, dar din fericire, suntem recunoscători, deoarece am cunoscut oameni frumoși, ba chiar am legat prietenii cu ei. Dar ce am învățat din toată această călătorie? Ceva foarte important: să am răbdare, ba mai mult, am învățat să mă bucur de orice lucru mărunt, am mai învățat să văd răul uneori ca pe un bine, de ce?

Fiindcă în Asia Express, poate pe TV nu pare atât de dramatic, însă la finalul misiunilor, indiferent pe ce loc eram, aveam o satisfacție că am dus totul până la capăt, chiar dacă ne mișcam greu”, a scris Betty.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu, prima echipă eliminată de la Asia Express

Betty Salam a încheiat postarea cu un mesaj de mulțumire pentru echipa de producție a emisiunii și a adăugat o frază care reflectă cel mai bine experiența trăită la mii de kilometri departe de România și de cei dragi: „Mulțumim că ne-ați ales pe noi să facem parte din acest proiect minunat, în care nici cu cei mai mulți bani de pe lume nu poți trăi sentimentele și experiența de acolo. Iar în doar două etape, am făcut atâtea chestii cât pentru o lună”.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați din competiția Asia Express. Drumul lor pe „Drumul Zeilor” s-a încheiat în ediția de miercuri, 11 septembrie 2024. Cei doi au pierdut cursa pentru ultima șansă, iar Irina Fodor le-a înmânat totemul roșu, echivalent cu eliminarea din concurs.

„Ne-am întrecut limitele, niște teme, niște firci. Ne bucurăm din suflet că am cunoscut așa oameni frumoși. Chiar de toți îmi e drag. Pentru mine Asia Express e o oportunitate unică”, a declarat Cătălin Vișănescu după ce Irina Fodor i-a comunicat că el și Betty părăsesc competiția.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:




PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton