Homepage  / Vedete româneşti

Betty Salam a trecut prin momente tragice la „Asia Express” și medicii au intervenit rapid: „A fost un șoc pentru mine!”

Betty Salam a trecut prin momente tragice la „Asia Express” și medicii au intervenit rapid: „A fost un șoc pentru mine!”
4

de Cristina Țapu,

Noul sezon al emisiunii „Asia Express” va începe curând la Antena 1, iar Betty Salam și Cătălin Vișănescu se numără printre cei care au acceptat provocarea. Cei doi s-au despărțit între timp, după încheierea filmărilor, însă în perioada în care s-a filmat emisiunea pe Drumul Zeilor formau un cuplu. Iată ce provocări au depășit împreună pe durata concursului!

Betty Salam, accidentare gravă pe Drumul Zeilor

Cei doi sunt de părere că pentru a participa la Asia Express este nevoie să ai o condiție fizică foarte bună. Deși ei nu aveau o formă excelentă și nu mai merseseră de ceva vreme la sală, au pornit la drum, dornici să-și testeze limitele. Din nefericire, Betty a suferit o accidentare gravă.

„Eu am reușit să cad, mi-am rupt piciorul. A fost un șoc pentru mine, nu mi-a venit să cred că mi s-a întâmplat așa ceva… Toată experiența asta vine ca o lecție. Atunci când vom reveni acasă cred că vom aprecia și un pahar cu apă pe care îl vom bea în tihnă. Sunt sigură că ne vom bucura și de perna pe care o avem.”, a declarat Betty Salam, conform Antena 1.

betty 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, și Cătălin Vișănescu formează un cuplu de mulți ani și au împreună un băiețel pe nume Matthias. Recent, au circulat speculații conform cărora Betty și-ar fi părăsit soțul pentru a avea o relație cu manelistul Iuly Neamțu. Într-un videoclip publicat pe TikTok, Betty Salam a clarificat aceste zvonuri, negând categoric orice astfel de relație. Ea consideră că anumite persoane au dorit să-i facă rău tatălui ei și au început să răspândească povești false despre ea.

„Matthias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală”, a declarat Betty Salam, în videoclipul distribuit pe TikTok.

Cine sunt concurenții care participă la noua ediție Asia Express

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Victor Slav și iubita lui, Selina, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Mihai Găinușă și colega lui de radio Oana Paraschiv, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt celelalte echipe care se aventurează pe Drumul Zeilor. Cum se vor descurca ei telespectatorii vor descoperi din 1 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Programul de difuzare rămâne cel consacrat – duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30, în prima săptămână premiera maraton aducând cinci ediții consecutive: duminică, de la ora 20:00 și de luni până joi, de la ora 20:30.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton