; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Night Cat, cea mai misterioasă apariţie din muzica românească

09 May 2012

La doar 21 de ani, Betty nu este deloc străină de tot ceea ce înseamnă muzică, primul contact cu acest domeniu avându-l încă de la vârsta de 5 ani, atunci când vecinii sau familia o puneau să le ofere spectacole private, fiind fascinaţi de vocea ei.

După ce a participat la numeroase festivaluri muzicale naţionale şi internaţionale, iată că a sosit momentul să îşi facă debutul şi în industria muzicală sub numele de Night Cat.

„Night Cat reprezintă, pentru mine, un alter ego. Dacă ziua par cuminte şi la locul meu, odată ce soarele apune intră în arenă Night Cat, felina jucăuşă, care se lasă întru totul dominată de muzică. E ceea ce îmi place cel mai mult să fac şi felul în care pot să mă exprim exact aşa cum mi-am dorit! Pentru mine, muzica nu cunoaşte bariere, iar asta se va vedea mai ales pe scenă! Eu şi mâţele mele dansatoare avem pregătit un show incendiar pentru toţi cei care vor veni la concertele noastre! Miaaau!', a povestit cântăreața.

Single-ul de debut se numeşte „Party All Night' şi promovează ideea unei petreceri interminabile între prieteni.

„Piesa este foarte ritmată, mă reprezintă în totalitate şi sunt convinsă că are toate atuurile unui potenţial HIT. Aşa cum spune şi titlul, lui Night Cat îi place să se distreze toată noaptea alături de prietenii ei, fiind atracţia de pe ringul de dans!', a spus Betty.

Producţia single-ului este semnată de DJ Andy, în colaborare cu DJ Raoul şi Robert Anghelescu, iar de master s-a ocupat DJ Rushen.

http://www.youtube.com/watch?v=Kjaq4mPSaPw
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare