; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

11351720_1634149160166543_983862349_n

Berk Atan (“Güneş”) a fost poreclit de colegi Adonis

11 August 2016

Berk Atan, cel care îl interpretează pe Savas în serialul Güneş', difuzat la Kanal D în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, a mărturisit că în urma mai multor concursuri de modelling câștigate, a fost remarcat rapid de producătorii de film din Turcia.

11351720_1634149160166543_983862349_n

A acceptat fără să stea pe gânduri propunerea de a-l interpreta pe chipeșul bărbat care se îndrăgostește de una dintre fiicele lui Güneş. A văzut în acest rol șansa vieții lui.

Am rămas surprins când mi-au propus să joc în acest serial pentru că nu mă așteptam să fiu remarcat așa de repede. Este un rol care mi se potrivește perfect, mă simt ca peștele în apă deoarece cum sunt pe platoul de filmare, la fel mă comport și în viața de zi cu zi. Această propunere a fost o oportunitate uriașă pentru mine', spune Berk Atan.

Berk Atan actor serial Gunes

Actorul face furori nu numai în rândul telespectatoarelor din Turcia, ci cucerește și inimile colegelor de pe platoul de filmare, după cum povestește chiar el.

Se zvonește că unele fete cu care colaboram pentru serialul Güneş mi-au dat și un nume de cod atunci când vobesc despre mine: sunt Adonis', mărturiseste amuzat Berk Atan.

poza serial Gunes (1)

Surse din anturajul actorului au povestit că o admiratoare mai insistentă l-a așteptat o zi întreagă pe platourile de filmare și i-a sărit în brațe. Inițial, bărbatul a crezut că este o farsă făcută de colegi. Actorul a primit mai multe mesaje insistente pe rețelele de socializare în care o femeie încercă să îl convingă să petreacă împreună cu ea câteva zile pe o insulă exotică. Berk Atan, copleșit de atenția admiratoarelor, spune că este conștient nu atât de puterea farmecului său, cât de bunăvoința și de generozitatea telespectatoarelor.

poza serial Gunes (2)

Mă simt flatat că atâția oameni îmi scriu, mă simpatizează, le mulțumesc tuturor. Lor le datorez succesul meu!', spune actorul.

Pe Berk Atan îl puteți urmări în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, în serialul Güneş', interpretându-l pe chipeșul Savas.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare