Homepage  / Vedete străine

Bergüzar Korel va juca într-un nou serial. Ce știm despre viitorul proiect: cine îi va fi partener și când e premiera

Bergüzar Korel va juca într-un nou serial. Ce știm despre viitorul proiect: cine îi va fi partener și când e premiera
6

de Anda Dincă,

Bergüzar Korel (protagonista din “1001 de nopți” și “Patria mea ești tu!”) îl va avea ca partener pe nimeni altul decât talentatul Mehmet Günsür (“Dragostea iubește coincidențele”, „Atiye”) într-un serial care va fi difuzat anul acesta de Kanal D Turcia, anunță birsenaltuntas.com.

Producția se va numi “Annem Ankara” (“Mama mea, Ankara”) și va fi realizată de compania BKM. De regie se va ocupa Faruk Teber, iar scenariul îi aparține lui Başak Angigün, acesta fiind inspirat de viața mamei sale atunci când a scris povestea.

Bergüzar și Mehmet sunt fericiți că vor face din nou parte din același proiect. În trecut ei au mai jucat împreună în producția de epocă “Suleyman Magnificul”, în care el i-a dat viață prințului Mustafa, iar ea a avut un rol minor, cel al unei venețiene.

Bergüzar KorelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Filmările la “Annem Ankara” vor începe luna aceasta, iar Bergüzar și Mehemt, stabiliți în prezent în alte țări, vor călători la Istanbul special pentru ele: ea va veni din Londra, iar el din Italia. Alături de ei vor mai juca, printre alții, Mustafa Açılan, Özgürcan Çevik, Yıldıray Şahinler, Durukan Çelikkaya, Mustafa Enis Bilir, Ezgi Gör, Fatma Toptaş, Celile Toyon, Beyza Şekerci şi Dilek Çelebi.

În “Annem Ankara” Bergüzar va portretiza o femeie puternică care se luptă să supraviețuiască cinstit alături de soțul ei și de cei 3 băieți ai lor.

Ce proiecte a mai avut Bergüzar Korel în ultimii ani

Ultima oară, pe micile ecrane din Turcia, Bergüzar a apărut în 2016-2018 în producția de epocă “Patria mea ești tu!” (care a fost difuzată și la noi de Kanal D). Ulterior a mai jucat într-un film la cinema, “Bir Aşk İki Hayat” (2019), alături de Engin Akyürek. Când se pregătea să înceapă filmările la serialul “Kanli Yayin” a aflat că este însărcinată cu cel de-al 3-lea copil și a ales să se retragă din distribuție.

În 2021 a avut o apariție specială într-un film Netflix alături de soțul ei, actorul Halit Ergenç, o comedie cu acente dramatice “Azizler” (“Sfinți”). În 2023, ea a filmat pentru pelicula dramatică “10 saniye” (“10 secunde”), alături de Bige Önal, iar anul acesta a avut premiera la Amazon Prime a serialului thriller Dügüm (Nodul), în care face pereche cu actorul Caner Cindoruk.

Cât privește viața privată, actrița, care va împlini pe 27 august 42 de ani, continuă să aibă un mariaj frumos cu Halit Ergenç (54 de ani, “Suleyman Magnificul”), de care s-a îndrăgostit la filmările serialului “1001 de nopți” (“Binbir Gece”, 2006). Ei sunt căsătoriți din 2009 și au împreună 3 copii: pe Ali, de 14 ani, pe Han, în vârstă de 4 ani, și pe micuta Leyla, de 2 ani și jumătate.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton