; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Berguzar Korel Cantec fara sfarsit 2

Bergüzar Korel a învăţat să cânte pentru rolul său

11 January 2012

Bergüzar Korel, diva supremă a serialelor turceşti, a revenit la Kanal D în „Cântec fără sfârşit'. Bergüzar Korel o interpretează pe Belgin Feraye, cântăreaţa (nocturnă) de care se îndrăgosteşte fermierul Yaman Akkovan (Bülent Inal).

„1001 de nopţi', serialul difuzat de Kanal D în 2008, a ajutat-o pe Bergüzar Korel (29 de ani) să se afirme printre actorii turci şi să-l cunoască pe Halit Ergenç (41 de ani), bărbatul alături de care şi-a întemeiat o familie.

În noul serial turcesc de la Kanal D, Bergüzar Korel o aduce la viaţă pe Belgin Feraye, o adolescentă săracă care a fost izgonită de acasă după ce a născut un copil din flori. Opt ani mai târziu, eroina îşi câştigă existenţă cântând într-un club de noapte şi încearcă să dea de urma fiului ei.

În urma unui incident neplăcut, Belgin Feraye ajunge să-l cunoască – şi să-l cucerească fără drept de apel – pe fermierul Yaman Akkovan (Bülent Inal), unchiul băiatului pe care îl credea pierdut.

Actriţa a povestit că „ după 1001 de nopti' am primit multe oferte şi le-am analizat pe rând, pe toate. Îmi doream să primesc un rol care să nu se asemene cu cel avut în „1001 de nopţi' şi îmi mai doream ca telespectatorii să mă vadă interpretând altceva. În momentul în care mi s-a prezentat acest proiect am zis: Asta e!'

Bergüzar a trebuit să se pregătească intens pentru acest rol, căci personajul este total diferit de ceea ce interpretase înainte.

Modul de viaţă pe care-l are Feraye, costumele din serial, machiajul de scenă şi toate celelalte aspecte sunt diferite de cele avute până acum. M-am pregătit în mod special pentru acest rol, ducându-mă la cursuri de muzică, astfel încât să intru cât mai bine în pielea personajului. A trebuit să învăţ multe șlagăre vechi ale muzicii turceşti şi mărturisesc că este o experienţă tare plăcută. Perioada de pregătire a fost una interesantă.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare