Homepage  / Seriale / Vedete străine

Bergüzar Korel a anunțat sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Modul inedit prin care a dat vestea

Bergüzar Korel a anunțat sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Modul inedit prin care a dat vestea
6

de Redactia Tvmania

Superba actriță radiază de fericire în toate postările recente de pe Instagram. Tot pe Instagram, soția lui Halit Ergenç – cei doi formează unul dintre cele mai populare și îndrăgite cupluri de vedete din Turcia – a anunțat recent că bebelușul pe care-l așteaptă este o fetiță.

 

Este o veste minunată pentru familia celor doi actori celebri, a căror relație de iubire a început pe platourile de filmare ale serialului „1001” de nopți. Căsătoriți din 2009, Bergüzar Korel (38 de ani) și Halit Ergenç (51 de ani) mai au doi băieți, Ali, de 11 ani, și Han, care a împlinit un an pe 8 martie, și nu au ascuns niciodată că și-ar dori și o fetiță.

https://www.instagram.com/p/CDWOampJOD0/

Dorința le este, iată, împlinită de această a treia sarcină a lui Bergüzar Korel, neplanificată, care a luat prin surprindere toată familia și o obliga, în aprilie, pe actriță să iasă cu această declarație:

„După trei ani în care am stat departe de micile ecrane, am descoperit cu surprindere că sunt însărcinată, în timp ce mă pregăteam să mă întorc pe platourile de filmare ale serialului „Kanli Yayin”, unde sunt implicată și în partea creativă și pe care îl pregătim de luni de zile, cu o echipă foarte valoroasă. Să fiu prinsă între bebelușul nostru și un proiect la care am lucrat de luni de zile, alături de oameni speciali, este foarte greu pentru mine…”, explica atunci actrița faptul că se vede nevoită să renunțe la planurile sale profesionale.

Acum, Bergüzar Korel e în al nouălea cer că va avea o fetiță, dându-le ea însăși vestea fanilor săi, pe Instagram, după o petrecere organizată pentru ea de buna ei prietenă și altă actriță celebră a Turciei, Hatice Șendil – telespectatorii români o știu din serialele „Ziua în care mi s-a scris destinul” şi „Dila”, ambele difuzate la Kanal D.

https://www.instagram.com/p/CQIyKk8pKBL/

„Dumnezeu știe cât de mult mi-am dorit…
Familia noastră, prietenii noștri cei mai apropiați.
Toată lumea…
Să avem o familie mare, sănătoasă, cu copii fericiți…
Iar unul dintre ei să fie o fată 😊💕
Așa de mult ne-am dorit că, la un an după Han, ni s-au dat fericirea și încântarea de a avea o fetiță.
Draga mea Hatice mi-a făcut o surpriză săptămânile trecute și a adunat toți prietenii noștri. Toți sunt fericiți pentru mine”, a scris pe Instagram Bergüzar Korel.

Despre bebeluș, care e așteptat să vină pe lume la începutul toamnei, presa turcă scrie deja că o va chema Leyla, un nume care îi place foarte mult lui Bergüzar.

Deși pe Instagram se plânge, în glumă, că i-a crescut nasul la această a treia sarcină, Bergüzar Korel arată senzațional și radiază fericire prin toți porii.

 

Bergüzar Korel 5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton