; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

84th Annual Academy Awards   Arrivals

Berenice Bejo și Michel Hazanavicius vin la „Halloween Charity Ball”

24 October 2014

Cea de-a şaptea ediţie a balului „Halloween Charity' va avea loc sâmbătă, 25 octombrie, la Palatul Parlamentului. Actrița Bérénice Bejo, câștigătoarea premiului pentru „Cea mai bună actriță' la Festivalul de Film de la Cannes, împreună cu Michel Hazanavicius, regizorul producției „Artistul', premiată cu cinci Oscaruri, vor fi invitații speciali ai evenimentului organizat de Asociația OvidiuRo, care are drept scop strângerea de fonduri necesare continuării programului „Fiecare copil în grădiniță'.

[Not a valid template]

Cu această ocazie, cei doi oaspeți îi vor oferi criticului de film Irina Margareta Nistor, premiul Friedrich Niemann Lifetime Achievement Award', pentru întreaga activitate. Alături de cele două celebrități, pe scenă vor mai urca și personalități ale cinematografiei românești, maestrul Victor Rebengiuc, regizorul Călin Peter Netzer și jurnaliștii ProTV, Paula Herlo și Cristian Leonte, care vor oferi de asemenea premii.

Ediția din acest an a „Halloween Charity Ball', prezentată de Amalia Enache și Dragoș Bucurenci, are ca temă „Magia Filmului' și este cu atât mai importantă cu cât Asociația OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke și Maria Gheorghiu, sărbătorește zece ani de când schimbă destinul a mii de copii săraci.

Fondurile care se strâng la „Halloween Charity Ball' vor ajuta în continuare copiii săraci să meargă la grădiniță.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare