; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Benicio del Toro intră în pielea Omului-lup

08 February 2010

„The Wolfman: Omul-lup' reinventează un horror clasic, vechi de aproape 70 de ani. Cum originalul nu se găseşte pe toate drumurile, remake-ul cade la ţanc.

Pelicula de faţă este un remake al filmului din 1941, în care Lon Chaney Jr. intra în pielea unui vârcolac cu ajutorul unei cantităţi industriale de păr de iac. Versiunea nouă ne promite o poveste mai dinamică şi efecte speciale moderne.

Povestea rămâne aproximativ aceeaşi: după dispariţia fără urmă a fratelui său, nobilul Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) se lasă convins de logodnica acestuia – Gwen Conliffe (Emily Blunt) – să revină la moşia natală din Blackmoor, unde îşi revede tatăl, Sir John Talbot (Anthony Hopkins). În zonă, investigaţiile sunt conduse de suspiciosul inspector al Scotland Yardului, Francis Aberline (Hugo Weaving), iar localnicii vorbesc despre o creatură violentă care îi terorizează în nopţile cu lună plină.

Filmul a luat naştere datorită pasiunii lui Benicio Del Toro pentru poveste. Managerul său a venit cu ideea remake-ului, după ce a văzut acasă la actor posterul peliculei originale, iar Del Toro e de mic fan al Omului-lup, adunând o colecţie impresionantă de suveniruri legate de personaj. Pelicula a avut probleme de producţie (care au determinat amânarea lansării din 2008 până acum), după ce primul regizor, Mark Romanek, a părăsit proiectul val-vârtej (nu se ştie exact de ce) cu trei săptămâni înainte de începerea filmărilor.

Citiţi textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare